Erganili Mavi Liste Adayları, Destek Bekliyor

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerine mavi liste ile gireceklerini duyuran Demokratik İşverenler Girişimi listesinde yer alan Erganili iş adamları, 1 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek ticaret odası seçimlerinde ilçe esnafından...

Erganili Mavi Liste Adayları, Destek Bekliyor
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerine mavi liste ile gireceklerini duyuran Demokratik İşverenler Girişimi listesinde yer alan Erganili iş adamları, 1 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek ticaret odası seçimlerinde ilçe esnafından destek bekliyor.

Mavi listede yer alan Erganili iş adamları, düzenledikleri basın toplantısıyla Ergani’nin menfaatleri için esnaftan destek istedi. Tanıtım toplantısı gerçekleştiren Demokratik İşverenler Girişimi listesinde yer alan Zülfü Kaya, Nihat Ayata, Mahmut Acaroğlu, Selahattin Kaçar ve Ali Fuat Alageyik, Ergani’nin menfaatleri için çıktıkları bu yolda ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade etti. Yapılan tanıtım toplantısında Mavi liste adayları adına basın açıklamasını okuyan Zülfü Kaya, siyasal, sosyal ve idari alanda demokratikleşmeye ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaparken, ekonomik alanda da demokratikleşmeye, demokratik değerlerle buluşmaya ihtiyaç olduğunu ifade ederek bu bağlamda Ergani ilçesinin menfaatlerini gözeterek ticaret odası seçimlerinde demokratik işverenler girişimi listesinden yer aldıklarını söyledi. Kaya, "Kentimiz ve bölgemiz farklı dillerin konuşulduğu kültürel, inançsal ve etnik çoğulculuğu birer zenginlik kaynağı olarak gördüğü bir coğrafya üzerinde kurulmuştur. Bu nedenle bütün kurumsal yapılarda çalışmalarda çoğulcu ve katılımcı yöntemler uygulamalıdır” dedi.

Demokratik Toplum Kongresinin (DTK) desteklediği Demokratik İşverenler Girişimi, demokratik katılım anlayışını kurumsal kültür haline getirmek, ekonomik alanın toplumsal, demokratik, katılımcı, şeffaf bir boyuta dönüşmesi için Ticaret Sanayi Odasında kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını duyurmuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER