Evinin Salonu Çöken Vatandaş Yardım Bekliyor

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Karlık mezrasında yaşayan 11 nüfuslu Kutbettin Yasak ailesi, evlerinin tadilatı için yetkililerden yardım bekliyor.Karlık mezrasında çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Kutbettin Yasak adlı vatandaş evinin...

Evinin Salonu Çöken Vatandaş Yardım Bekliyor
Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Karlık mezrasında yaşayan 11 nüfuslu Kutbettin Yasak ailesi, evlerinin tadilatı için yetkililerden yardım bekliyor.

Karlık mezrasında çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Kutbettin Yasak adlı vatandaş evinin eski olmasından dolayı odalara giden büyük salonun çöktüğünü belirtti. 11 kişilik bir aile olduklarını ve 8 çocuğunun okula gittiğini kaydeden Kutbettin Yasak, "Geçimimi çiftçilik yaparak sağlıyorum maddi imkanlarım el vermediği için eskiyen evimi onaramadım bu nedenle dün akşam saatlerinde eskiyen evimin salonu aniden çöktü. Çocuklarımı alarak evin dışına kaçtık. Dün akşamdan bu yana çocuklarımla beraber sokakta kalıyoruz. İmkanım olmadığı için yeni ev yapamıyorum ve göç edemiyorum. Ayrıca evimin dış taraflarında da büyük çatlaklıklar meydana gelmiş ve geri kalan kısım ise her an çökebilecek seviyeye gelmiş. Yetkililerin bize yardım etmesini bekliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER