Fedekar Öğretmenler

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Kenan Oruç, okulun sınıf öğretmenlerinden ve aynı zamanda eşi olan Derya Kangal Oruç ile birlikte çalıştıkları okulu boyadı.Yaz tatili boyunca okulda çalışan Okul...

Fedekar Öğretmenler
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Kenan Oruç, okulun sınıf öğretmenlerinden ve aynı zamanda eşi olan Derya Kangal Oruç ile birlikte çalıştıkları okulu boyadı.

Yaz tatili boyunca okulda çalışan Okul Müdürü Kenan Oruç, öğretmen eşi Derya Kangal Oruç ile el ele vererek, binanın iç görünümünü değiştirdi. Tatile çıkmalarının kendilerini bu kadar mutlu etmeyeceklerini belirten fedekar öğretmenler, okulun sınıf ve koridorlarında da tamirat yaptı. Okulların yaz tatili sürecinde çalıştıkları kurum için ne yapmak istediklerini düşündüklerini belirten fedekar öğretmenler, bu kararı aldıklarını söyledi. Okul Müdürü Kenan Oruç, "Yarım asırlık okul binasının yıpranması nedeniyle koridor ve sınıfları elden geçirelim istedik. Okul Müdürü olarak ben ve öğretmen olan eşim ile birlikte el ele okulumuzu boyamaya karar verdik. Okulumuz çok eski olduğu için bakım gerekiyordu. Özellikle koridorlardaki panoların, resimlerin değişmesi, boya ve badana yapılması gerekiyordu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden temin edilen boyalarla okulu boyadık'' dedi.

Yaptıkları çalışma ile okulun çehresinin değiştiğini, güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten fedakar öğretmenler yenilenen okulları ile eğitim öğretim yılına hazır olduklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2013, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER