Kaymakamlık Kupası Sona Erdi

Kaymakamlık tarafından düzenlenen bahar kupası futbol turnuvası yapılan final karşılaşması ile sona erdi

Kaymakamlık Kupası Sona Erdi
Kaymakamlık tarafından düzenlenen bahar kupası futbol turnuvası yapılan final karşılaşması ile sona erdi

Silvan'da düzenlenen final karşılaşmasına Silvan Kaymakamı Yunus Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıçaslan, İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Gençoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, İlçe Özel İdare Müdürü Mahmut Baycan ve vatandaşlar katıldı. 38 takımın katıldığı 'Bahar Futbol Turnuvası'nda finale kalmayı başaran takımlar Kıraçtepespor ve Barajspor oldu. Nihat Mızrağın düdüğü ile başlayan karşılaşmada ilk yarı Veysi Bat ve Erdal Savcının karşılıklı golleri ile 1-1 bitti. İkinci yarıda her iki takım gol bulamadığından maç uzatmalara kaldı. Uzatmalarda da beraberlik bozulmadığı için 5'er penaltı atışı kullanıldı.

PENALTILARLA BELİRLENDİ

 Yapılan penaltı atışlarında Kıraçtepespor 5-4 üstünlük sağlayarak turnuvanın şampiyon takımı oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik etti. Şampiyon takımın belli olmasından sonra Kaymakam Yunus Sezer, her iki takım oyuncularını tebrik ederek oyunculara birincilik ve ikincilik madalyası verdi. Şampiyon olan Kıraçtepespor'a İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Gençoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıçaslan tarafından oyunculara madalya ve şampiyonluk kupası verildi.

TURNUVANIN GOL KRALI

Turnuvanın centilmen takımı olarak Doğanspor seçilirken, turnuvanın gol kralı ise 20 gol ile Doğanspor'da oynayan M. Enver Nurioğlu seçildi. Bu tür çalışmaların diğer il ve ilçelerde de yapılmasının gerektiğini belirten İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Gençoğlu, "Silvan Kaymakamlığı tarafından yapılan 'Bahar Futbol Turnuvası'nın diğer il ve ilçelerimizde de yapılmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın bu tür faaliyetlere ihtiyacı var. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER