Kesk Genel Başkanı Özgen Kulp’ta

Akil İnsanlar Güneydoğu Anadolu Grubu'nda bulunan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı Lami Özgen ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'ın Kulp ilçesini ziyaret etti.KESK Başkanı Özgen, Kulp İlçe Belediyesi Çok Amaçlı...

Kesk Genel Başkanı Özgen Kulp’ta
Akil İnsanlar Güneydoğu Anadolu Grubu'nda bulunan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı Lami Özgen ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'ın Kulp ilçesini ziyaret etti.

KESK Başkanı Özgen, Kulp İlçe Belediyesi Çok Amaçlı Salon’unda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Kulp Belediye Başkanı M. Nesim Şimşek, Ağaçlı Belde Belediye Başkanı Metin Dinar, Kulp Ziraat Odası Başkanı Kenan Akdeniz, Eğitim-Sen Kulp temsilcilerinden Nihat Zaman, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Özgen, akil insanlar olarak bölgelerde vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri topladıklarını ve bunları bir rapor haline getirerek hükümete sunacaklarını söyledi. İki oturum halinde yapılan toplantının ilk oturumda, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden çözüm sürecine yönelik görüşler ele alındı. İkinci oturum ise Kulp ilçesinde bulunan muhtarlarla yapıldı.

Toplantının ardından ilçe merkezindeki siyasi parti temsilcileri ve esnafı gezen heyet, ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2013, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER