Kocaköy'de Ağaçlandırma Yapıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde çevrenin estetik yönden gelişmesini sağlamak amacıyla 5 bin 300 adet fidan dağıtımı yapıldı.

Kocaköy'de Ağaçlandırma Yapıldı
Diyarbakır'ın Kocaköy Kaymakamlığı ile İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce ortaklaşa hazırlanan "Yeşil Proje" kapsamında, ilçenin estetik yönden güzelleşmesini sağlamak üzere İlçedeki okul, cami, mezarlıklara ve ayrıca vatandaşlara da verilmek üzere 5 bin 300 adet fidan dağıtımı yapıldı.

HEDEF 30 BİN FİDAN VE MEYVE BAHÇELERİ

Kocaköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nce düzenlenen ağaçlandırma törenine kamu kurum amirleri, çalışanları ve vatandaşlar katıldı. İlginin büyük olduğu törende ilk ağacı İlçe Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat dikti.

Kaymakam Özpolat burada yaptığı konuşmasında, ilçenin estetik olarak güzelleştirilmesinin ancak ağaç dikimi ile olabileceğini belirterek, "Şu aşamada 5 bin 300 ağaç dikildi. Hedefimiz 30 bin fidan dikmektir. Bunun akabinde ilçenin ekonomik olarak da gelişebilmesinin diğer yolu da meyve bahçelerinin tesis edilmesi ve bu tesislerin çoğaltılmasında yatıyor" dedi.  

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER