Kulp'ta Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde düzenlenen halı saha turnuvası sona serdi.Kulp Kaymakamlığı tarafından düzenlenen turnuvaya esnaf, memur, öğretmen ve öğrencilerden oluşan toplam 26 takım katıldı. Bir ay boyunca devam eden halı saha futbol...

Kulp'ta Halı Saha Turnuvası Sona Erdi
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde düzenlenen halı saha turnuvası sona serdi.

Kulp Kaymakamlığı tarafından düzenlenen turnuvaya esnaf, memur, öğretmen ve öğrencilerden oluşan toplam 26 takım katıldı. Bir ay boyunca devam eden halı saha futbol turnuvasına büyük ilgi gördü. Turnuvaya katılanlar, böylesi etkinliklerin asıl amacı birlik beraberliği sağlamak, ilçede kardeşliği pekiştirmek olduğunu dile getirdiler. Amaçlarının gençleri, kasaba halkını kapalı alanlardan çıkarıp spora yöneltmek olduğunu anlatan katılımcılar, gençleri sigara gibi kötü alışkanlıklardan alıkoyup, spor yaparak sağlıklı bir birey olmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Bir ay boyunca devam eden bahar futbol turnuvasının birinciliğini Polisgücü elde ederken, ikinciliği Keyderspor, üçüncülüğü ise, Pasur Yönetimspor oldu.

Birinci olan takıma bahar turnuvası kupası verildi. Ayrıca turnuvaya katılan müftülük takımına da en centilmen takım ödülü verildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2013, 21:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER