Polisin ‘dur’ İhtarına Uymayan Zanlı Ayağından Vurularak Yakalandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde “dur” ihtarına uymayarak otomobilini polisin üzerine süren şahıs, ayağından vurularak yakalandı.Edinilen bilgiye göre, bir otomobilde uyuşturucu suçundan aranan bir şahsın olduğu bilgisini alan Silvan İlçe...

Polisin ‘dur’ İhtarına Uymayan Zanlı Ayağından Vurularak Yakalandı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde “dur” ihtarına uymayarak otomobilini polisin üzerine süren şahıs, ayağından vurularak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir otomobilde uyuşturucu suçundan aranan bir şahsın olduğu bilgisini alan Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, otomobili durdurmak istedi. “Dur” ihtarına uymayan sürücü Kamuran Ö., aracı polisin üzerine doğru sürünce ayağından vurularak yakalandı. Araçta araması olan bir şahıs ise kaçtı. Yakalanan Kamuran Ö., Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Şahıs tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis otosuyla Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, hastaneye gelen yaralı gencin yakınları acil serviste görevli Doktor Nurhal Özyaramış ile tartıştı.

Yaralı gencin babası Abdullah Ö., oğlunun piknikte olan annesi ve kardeşlerini almak için evden çıktığını, oğlunun polisler tarafından vurulduğunu duyduktan sonra hastaneye geldiklerini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 23:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER