Silvan'da Çocukların Havuz Keyfi

Diyarbakır'ı Silvan ilçesinde bulunan Silvan Konaklarında yaptırılan havuz, aşırı sıcaklarda bunalan vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görüyor

Silvan'da Çocukların Havuz Keyfi

 Diyarbakır'ı Silvan ilçesinde bulunan Silvan Konaklarında yaptırılan havuz, aşırı sıcaklarda bunalan vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görüyor.

Kale Mahallesinde bulunan Silvan konakları sosyal tesislerinde açılan havuz, çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Aşırı sıcaklarda bunalan çocuklar Silvan konaklarında bulunan havuza girerek serinlemeye çalışıyorlar.

HAVUZ KEYFİ

Havuza girmenin keyfini yaşayan çocuklar, pis ve çamurlu sulardan kurtulmuş olduklarını dile getirirken, Sosyal tesisler ve Havuz sorumlusu Fikri Binen, "Site yönetimi tarafından sağlanan imkanlarla, çocuklar güvenli ve temiz suda yüzme imkanı sağlayarak, tehlike saçan sus havuzlarıyla, çamurlu sulardan kurtulmalarını sağladık. Daha önce de Silvan ilçesinde bulunan havuzlarda görev yaptım. Bu konuda deneyimliyim, Site sakinlerinin sağlıklı bir ortamda yüzmelerini sağlamak içinde günlük havuz bakımı ve ilaçlamalar düzenli bir şekilde yapılmaktadır."

Sitede havuz keyfini yaşadıklarını söyleyen Azad Berdan Yılmaz, "Yıllardır Malabadi çayının tehlikeli sularında, pis veya çamurlu sularda yüzüyorduk. Sitemizde havuz açılınca bir daha o sulara girmedim. Bundan sonra hep burada serinleneceğiz. Sabah giriyoruz, akşam saatlerinde çıkıyoruz. En azında can güvenliğimizi ve sağlığımızı güvence altında." diye konuştu.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER