Silvan'da Parke Taşları Gece Döşeniyor

Ramazan ayı nedeniyle Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediye Başkanlığı çalışmalarını gece yürütmeye başladı. Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gece döşenen parke taşlarına mahalle sakinleri de yardım ediyor.Silvan...

Silvan'da Parke Taşları Gece Döşeniyor
Ramazan ayı nedeniyle Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediye Başkanlığı çalışmalarını gece yürütmeye başladı. Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gece döşenen parke taşlarına mahalle sakinleri de yardım ediyor.

Silvan belediyesi tarafından üretilen kilitli parke taşlarının döşenmesi Ramazan ayı dolayısıyla iftarın ardından başlayarak sahur vaktine kadar devam ediyor. Belediye Başkanı Fadıl Erdede, iftardan sonra Feridun Mahallesi 902. Sokak'ta başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmasını yerinde takip edip, önceliklerinin kenar mahallelerde parkesiz sokak bırakmamak olduğunu söyledi. Başkan Erdede, "Ramazan ayı vesilesi ile çalışmalarımızı geceye aktardık. Gece çalışmalarımız sahur vaktine kadar devam etmektedir. Seri bir şekilde devam eden çalışmalarımız Ramazan ayı bitene kadar sürecektir. Öncelikle altyapı düzenlemesi yaptığımız bu sokağımızda kilitli parke taşı döşemesine başladık" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER