Silvan'da Yol Çalışması

Diyarbakır'ın Silvan ilçe belediye başkanlığı tarafından yol genişletme ve düzenleme çalışması başlatıldı.Silvan ilçesi Selahattin Mahallesi Dr. İsmail Beşikçi Caddesi'nde belediye fen ekipleri tarafından yol genişletme ve düzenleme...

Silvan'da Yol Çalışması
Diyarbakır'ın Silvan ilçe belediye başkanlığı tarafından yol genişletme ve düzenleme çalışması başlatıldı.

Silvan ilçesi Selahattin Mahallesi Dr. İsmail Beşikçi Caddesi'nde belediye fen ekipleri tarafından yol genişletme ve düzenleme çalışmaları başladı. Selahattin Mahallesi girişinde bulunan Dr. İsmail Beşikçi Caddesi’nde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarına başlayan fen ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Daha önce dar olan ve kaldırım düzenlemesi yapılmamış yaklaşık 1,5 kilometrelik yol genişletme ve kaldırım taşları düzenleme çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Fadıl Erdede, "Yol daha önce yedi metre civarındaydı. Bu yolu sağlı sollu genişleterek yaklaşık olarak yirmi metre genişliğine çıkarmayı hedefliyoruz. Genişletme çalışmalarının ardından cadde üzerinde kaldırım yaparak hem yaya yolu hemde araç yolunu daha düzgün bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER