Taburcu Olan Hastalar Evlerinde Ziyaret Edildi

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Devlet Hastanesi yönetimi, taburcu olan hastalara yönelik ev ziyareti uygulaması başlattı.Ergani Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi gören hastaları taburcu olduktan sonra evlerinde ziyaret eden hastane yönetimi Ergani’de...

Taburcu Olan Hastalar Evlerinde Ziyaret Edildi
Diyarbakır'ın Ergani İlçe Devlet Hastanesi yönetimi, taburcu olan hastalara yönelik ev ziyareti uygulaması başlattı.

Ergani Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi gören hastaları taburcu olduktan sonra evlerinde ziyaret eden hastane yönetimi Ergani’de bir ilke imza attı. Geçen hafta hastanede ameliyat olan 71 yaşındaki Zekeriya Giray’ı evinde ziyaret eden Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, hastane ile ilgili her hangi bir şikayeti olup olmadığını hastaya sordu. Hastane ile ilgili olumlu görüş bildiren ve eski sağlığına kavuşmasında emeği geçen doktor ve görevlilere teşekkür eden Giray, “Devlet hastanesinde yattığım sürece bana gösterilen ilgi ve hizmetten çok memnun kaldım. Sağlığıma kavuşmamda emeği geçen doktor ve tüm görevlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, hastaneden tedavi gördükten sonra taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek, “Her hafta en az bir hastanın evine giderek hastaneden aldıkları hizmetten memnuniyetlerini soruyoruz. Hastalarımızın aktardıkları eksiklikleri de tespit ederek yapılması gereken düzenlemeleri hayata geçirmek istiyoruz. 90 gün projesi bitince de bu uygulamaya devam etmek istiyoruz. Amacımız, hastanemizi hizmet kalitesi anlamında en üst düzeye çıkarmaktır. Bunun için de hastalarımızla iyi bir iletişim içinde olmak gerekmektedir” diye konuştu.

“OTEL KONFORUNDA HİZMET VERECEĞİZ”

Devlet hastanesinde hayata geçirilecek uygulamalar neticesinde otel konforunda hastalara hizmet verileceğini ifade eden Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş; hayata geçirdikleri uygulamalar arasında personel ve hasta tuvaletlerini birleştirmenin de olduğunu söyledi. Yetmiş, "Bunun yanında sabah ve akşam olmak üzere; günde iki kez poliklinik bekleyen hastalarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz çay ikramı uygulamamız devam ediyor. Bunların yanı sıra önümüzdeki dönemde hasta otelciliği uygulamasını hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hastaneye yatacak her hastamıza, hastanemize özel terlik, havlu ve şampuan gibi hizmetler sunacağız. Her gelen yeni hasta için uygulanacak bu hizmet ile birlikte hastalarımız otel konforunda sağlık hizmeti alabileceklerdir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER