Amedspor Neden Kötü Gidiyor...Şenol Demir, Hoşgeldin Kaptan

Öncelikle Ülkemizde yaşanan merkezi Elazığ Sivrice olan 6.8 şiddetindeki depremde Elazığ ve Malatyamızda hayatını kaybeden hemşerilerimize Allahtan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Arama kurtarma faaliyetlerinde insan üstü emek veren tüm kahramanlara minnettarız. Ülkemizin başı sağolsun.

Amedspor Neden Kötü Gidiyor...

Sıralayacak olursak...

İyi oyuncularını elinde tutamayan...

Futbolcularıyla Federasyonluk olan...

Ekonomik sıkıntılar yaşayan...

Yönetimde, tribünlerde, sosyal medyada organize, planlı bir yıpratma lobisi.

Transferlerde yaşanan sıkıntılar, alınan kötü sonuçlar ve Teknik direktörün istifası.

Peki bu istifa Amedspora ne getirecek. Bana kalsa Mehmet hoca istifa etmemeliydi. Transferleri kendi isteği doğrultusunda yapılmış, iyi oyuncular alınmış imkânsızlıklar içerisinde en iyisi yapılmaya çalışılmışken mücadeleden vazgeçmemeliydi. Spekülasyonlara kulak tıkayıp işine bakmalı ve sezonu tamamlamalıydı. Kendi ifadesiyle 0 puanla aldım 21 puanla teslim ediyorum kulübün önünü açmak adına henüz ara transfer devam ederken bırakıyorum dedi. Elbette ki saygı duyulması gerekir çünkü bu şartlarda yukarıda saydığımız nedenlere bakıldığında en iyisi budur.

Elbetteki değişiklikler her zaman yeni bir heyecan ve başlangıçlardır. Takıma yeni katılan ve şahsi fikrim iyi oyuncular var yeni gelecek tecrübeli bir teknik heyetle Amedspor ligi istediği bir yerde bitirecektir. Üstün, Batuhan, Murat Gürbüzerol izleyip beğendiğim oyuncular. Oğuz Çetinkaya, Yusuf Yağmur hazır olduklarında istenilen sonuçlar alınacaktır. Mehmet Budakın ve ekibine bu zor şartlarda vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Gelelim Diyarbekirspora Diyarbakırspor'un Efsane Kaptanı Şenol Demir Hoca oldu.

Cüneyt Tiryaki kenar yönetimi maalesef göstermiş olduğu performans ve Kulübede ki duruşlarıyla bu takıma hiçbir şey veremeyeceği belliydi, gelirken de yanlıştı bu kadar kalması da gereksizdi. Devre arasının hemen başında gönderilip müdahale edilmeliydi. Sahada savaş var bizim hoca kenarda eli arkasında bir sağa bir sola gidip duruyor. Hoca dediğin futbolcusuyla beraber maçı yaşar, heyecanıyla tribün ve takımını ateşler seyirciler gibi maçı izlemez gönderilmesi son derece doğruydu. Halide Edip maçında 10 kişi kalmış bir takıma karşı daha da rakibi baskı altına alması gerekirken değişiklikleriyle ve oyuncu tercihleriyle 2 puan kaybının sebebi oldu.

Şimdi Diyarbakırspor'da kaptanlığı döneminde şampiyonluk yaşamış, savaşçı karaktere sahip bir isim Teknik direktör olarak geldi Şenol Demir. Mücadeleden vazgeçmeyen, inatçı ve terinin son damlasına kadar savaşan bir oyuncu eminim ki bu karakteri Teknik Direktör olarakta gösterecektir. Şenol hocanın şansı futbolun dilinden anlayan bir yönetimle de çalışmak olacaktır. Turan İlgin ve yönetimindeki isimler Hocanın elini güçlendirecektir.

Ancak bu takım acilen defansif bir orta saha, iyi bir stoper ve Sol açık mevkine bir oyuncu almak gerekiyor. Alihanın yeri dolmadı, Şevket savunmada tek başına kalıyor ön libero bölgesinde defansif bir orta saha alınması şart. Feyyaz iyi bir oyuncu ve uzun boylu bir santrfor bu takıma katkı sağlayacaktır. Hoşgeldin Kaptan Şenol umarım başarılı olursun ve Zonguldakspor ile yaşadığın şampiyonluğu Diyarbekirsporda da yaşarsın. 

Tebrikler Diyarbakırspor...Süper Amatörde Silvan21sporu deplasmanda 1-0 yenerek Liderliğine devam eden ve eski günlerine doğru emin adımlarla ilerleyen gözbebeğimiz Diyarbakırspor tebrikler. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasar fırat
Yasar fırat - 4 yıl Önce

Abi her şey tamam ama yerel yönetimlerde takimlarimiza hep mesafeli durdu butun ilerin takimlari yerel yönetimleri bi şekilde yardimda bulunuyor hata bir cok ile ozel olarak devlet yardim ediyor bunun en buyuk orneği samsun trabzon bunu siz basin olarak daha iyi dile getirebilirsiniz neden bu diyarbakir takimlari devlet veya belediye yardimlarindan mahrum