SAHİPSİZ MEMLEKET

Adı büyük içi bomboş memleket, İçinde akrebi, çıyanı, nanê selesi bol memleket, Siyaseti bol icraatı sıfır memleket Diyarbekir.

Play Off maçı oynanıyor 10 Binler stadyumda takımının yanında Protokol Tribününde ne bir millet vekili ne bir bakan kimse yok. Denizli BBSK sporu Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Belediye Başkanı uğurluyor bizimkiler seçim çalışmalarında. Federasyon Tetikçisi Hakem Diyarbakırspora kıyıyor, uydurduğu bir penaltıyla koskoca bir yılın emeğini yok ediyor bir tane aklı başında adam çıkıp ne bir açıklama yapıyor nede hesap soruyor. Parti gözetmeksizin diyorum yazıklar olsun size.

Gelelim Hakeme inanılmaz duygular içerisinde bu yazıyı yazıyorum ve inanın her ismini zikrettiğimde sülalesiyle beraber zikrediyorum.

Diyarbakır ve Kürt düşmanı Hüseyin Sabancı 3 sezon öncede Diyarbakırspor’un ipini çekip düşmesini sağlayan bir ırkçı. Şimdide görevini yerine getirmenin haklı gururunu yaşayacak, onu buraya gönderen Tüpçü ve federasyonu yine Diyarbakırsporun önünü keserek çıkmasını engelledi. Nedir amaç Diyarbakırsporun temsil ettiği topluluk ve kitlenin ligde olmasının verdiği rahatsızlık. Bunun için federasyon ve tetikçi hakemi bir kentin umutları ve hayalleriyle oynadı.

İlk defa taraftarın sahaya girerek bu eylemleri gerçekleştirmesine karşı değilim ve haklı buluyorum. Nedenine gelince ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR. Kim ne derse desin artık bu taraftar Federasyona ve dolayısıyla hakemlerine olan inancını kaybetmiştir. Haklı bir kararla elenmiş olsaydı bu takım hiç kimse bir şey yapmayacak hatta bu sezon birçok maçta olduğu gibi taraftarlar rakibi alkışlayacak ve gönderecekti. Ancak bu Tetikçi Hüseyin Sabancı olmayan uyduruk bir penaltıyla taraftarı ve bir kenti provoke etmiştir.  Şimdi bu ülkeyi yönetenler ve Çözüm Süreci boyunca mücadele veren Sayın Cumhurbaşkanımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Bu rezil hakemin paralel örgütten ne farkı var. Oda bir kenti kışkırttı ve polisle halkı karşı karşıya getirdi ve bu aşikâr görüntülerle ortada. Amacı Seçim öncesinde karışıklık çıkarmak isteyip oraya buraya Molotof atan bomba koyan askere kurşun sıkanla bu alçağın ne farkı var. Bu tür adamlar kimin değirmenine su taşıyor araştırmak lazım ve bu kansızdan hesap sormak lazım. Bir kentin huzurunu ve üstelik seçim öncesi ve üstelik devletin televizyon kanalında canlı yayınlanan bir maçta tüm ülkeyi provoke ederek sabote etmek bu adam müsveddesine kalmamalı. Hukuksal açıdan sonuna kadar gidilmeli ya rezilin lisansı iptal edilmeli yada hakkında toplumun huzurunu bozmaktan dava açılmalı.

Bu olaylar süresince Diyarbakır Emniyetine tutumundan ve sağduyularından dolayı teşekkür ediyorum. Diyarbakırspor taraftarına bu sezon boyunca centilmen duruşlarına ve son maçta haksızlığa karşı tavırlarından dolayı tebrik ediyorum. Yaralanan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onlar vurdukça biz dahada güçleneceğiz binken on binler olacağız ve günü geldiğinde daha güçlü ve daha iri duracağız kahpeliğin ve haksızlığın karşısında. Kimse değilse bile sahibimiz yukarıda ALLAH var ona sığınacağız. Elbet bir gün sıra bizede gelecek.

YORUM EKLE