Diyarbekirspor Projesi Bir Lütuf Değil Mecburiyettir

Diyarbekirspor Projesi Bir Lütuf Değil Mecburiyettir 

Başlarken…


Yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan ve yepyeni bir habercilik anlayışıyla haberyirmibir.com dan herkese merhaba. Diyarbakır’da internet gazeteciliğinde yeni bir soluk ve kalite getireceğine inandığımız haber ve spor sitemiz tüm kentimize hayırlı olsun.

Söz Veriyoruz…

İlke olarak Evrensel Basın ilkelerinin yanında kendi etik değerlerimize bağlı tarafsız, objektif, kişisel çekişmelerden uzak Bölge ve kent kimliğine, değerlerine bağlı yüksek kalitede bir yayın anlayışla çok yakında tüm altyapısı tamamlanmış olarak hizmete girecek olan haberyirmibir.com sitemiz eminim ki çok kısa bir sürede yayın politikasıyla ön plana çıkacak ve halkın takdirini kazanacaktır.
Bizler bu konuda kendimize güveniyoruz ve sadece doğruları tarafsız, yorum katmadan okurlara ulaştıracağımıza söz veriyoruz. HaberYirmibir.com internet gazetesi ve Televizyonu olarak kimseyle rekabet içine girmeden herhangi bir ticari kaygı gütmeden, kişilerden çok kurumları ele alarak ve de taraf olarak ta sadece Diyarbakırspor tarafı olacağız. Sizin eleştiri ve değerlendirmeleriniz büyürken bize ışık ve rehber olacaktır. Gelin hep birlikte bu kente tarafsız, güçlü ve ilkeli bir değer yaratalım.

Gelelim Diyarbakırspor konusuna;

Sezon başından bu yana büyük sıkıntılar içinde bocalayan ve amatör lige düşen Diyarbakırsporumuzun isminin yaşatılması ve yeniden şahlanması için arayışlar devam etti. Bu arayışlar Büyükşehir Belediye Sporun Şampiyon olması ve 2. Lige çıkmasıyla daha da anlamlı bir hal aldı. Salı gecesi program konuğu olarak misafir ettiğimiz Kulüp Başkanı Av. Metin Kılavuz bu konuda hassasiyetlerinin devam ettiğini ve önümüzdeki sezon başlamadan isim ve renkler konusunda gerekli çalışmaları yaparak değişikliklere gideceklerini ifade etti. Bu konuda kurumsal bir yapı, yeni delege kayıtları, renkler ve son olarak ta isim değişikliği ile süreç tamamlanacak. Asıl dikkat çekilmesi gereken nokta bu değişiklik bir lütuf bir ikram gibi değerlendirilmesi.

Bu belediye bu kentin belediyesi bu takım bu halkın takımı destekleyenler bu kentte yaşayanlar ve elbette ki Büyükşehir Belediye Spor bu değeri yaşatmaya ve bu takımı Diyarbakır halkına sunmaya mecbur. Beni rahatsız eden bazı kesimlerin Diyarbakırspor devlet takımıydı neden Büyükşehir Belediye onun yerine geçsin gibi saçma sapan çıkışlar. Sormak lazım arkadaş Bu Devlet takımına her maçta PKK dışarı denirken, Devletin federasyonu tarafından her türlü haksızlık edilirken ve hakemler tarafından kıyıma uğrarken neredeydiniz?
Bu tartışılacak, farklı fikirler ortaya çıkacak ama en nihayetinde hepimizin kalbinde ayrı bir yere sahip olan
Diyarbakırsporumuz daha güçlü ve daha büyük geriye dönecektir.
YORUM EKLE
YORUMLAR
şener özdil
şener özdil - 11 yıl Önce

eliene koluna yğreğine sağlık,siteniznizi her gün takip ediyorum,gerçekten çok güzel olmuş,başarılısın başrılarının artarak devamını gelmesini cani gönülden isiyorumm,saygılarımlaa,senin ve sizlerin başarısı bzlerin başarısı gibi keyf alıyorummmm,bir dost