Mutlu Kaya'dan Sibel Can itirafı! Nefret ediyorum

Sibel Can'ın bir yarışma için elinden tutup İstanbul'a getirdiği Mutlu Kaya çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Mutku Kaya 'Ondan nefret ediyorum, yalan konuşuyor' dedi.

Mutlu Kaya'dan Sibel Can itirafı! Nefret ediyorum
 Mutlu Kaya'dan yeni haberler var! GATA'da tedavisi süren Mutlu Kaya çok konuşulacak bir itirafta bulundu. İddiaya göre Mutlu'nun Sibel Can hakkında ' Ondan nefret ediyorum, yalan söylüyor' dediği iddia edildi.

Vatan gazetesinden Melis Güven'in haberine göre; sesi çok güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahttı olarak gösteren Sibel Can'a ise Mutlu'nun ve ailesinin sitemi büyük...

30950496.jpg

'SİBEL CAN'DAN NEFRET EDİYORUM'

Daha sonra konuşmak istediğini belirten Mutlu'nun ağızından çıkan ikinci cümle "Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" oldu. Detaylarını aileye sorduğumda ise anne Kaya, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler  yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" dedi.

EN SON BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Evinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya'nın, Ankara GATA'da yapılan tedavi sonucunda yürümeye başladı.

Mutlu Kaya Yürümeye Başladı

Bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ndeki evinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla yaralandıktan sonra uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya, Ankara GATA'da yapılan tedavi sonucunda yürümeye başladı.

GATA'DA TEDAVİ ALTINA ALINMIŞTI

Kaya, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun girişimleriyle, 7 Temmuz'da Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansıyla Diyarbakır'dan GATA'ya götürülüp tedavi altına alınmıştı.

"ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN ZAMANI VAR"

Kardeşinin GATA'da 1 ayı aşkın süredir gördüğü tedavi sonucu ilk kez ayağa kalktığını belirten abla Sevil Denizhan, "Durumu oldukça umut verici, hızla iyileşiyor. Adımlarını yavaş yavaş atıyor, çok az yürüyebiliyor. Tabii eski sağlığına kavuşması için bir süre daha tedaviye ihtiyacı var" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2015, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER