NE KADAR GİZLESENİZ BOŞ…

 Son dönemlerde özellikle sosyal medya üzerinden ahkam kesen çok sayıda pabucumun kahramanı var. Yani kim olduklarını, ne olduklarını bilmezsek o bazılarının deriz ki bunlar gerçektende antifetöcü, memleket sevdalısı ve çok karakterli kişiler diye ama maalesef gerçekler de göründüğü gibi değil

Adam, Twiter veya Facebook üzerinden öyle paylaşımlar yapıyor ki, öyle kınamalar sallıyor ki sanırsınız ülkenin bekası için yaşamını seve, seve teslim eder. Öte taraftan boy, boy FETÖ’cülerle fotoları var, arkasına alıp gezmişliği, yemişliği, içmişliği, ortaklığı var.

Bu ve benzer karanlık tipler, ihanetçi kimlikler yaşamın tüm evrelerinde olmuştur, olmaya da devam edecektir. Nihayetinde insanların içindeki görünmeyen aç gözleri oldukça ihanetleri de hep taze kacaktır. Bu ve benzer kimlikler her nasıl oluyor ise ülkenin içinde bulunduğu bu karanlık dönemde adeta birer danışman, birer yedi emin gibi karşılanıyor. En çokta içimizi bu acıtıyor zaten.

Bide özellikle çok kritik yerlerde görev yapan ve bayağı da imkanlar yaratılan bazı bilim insanlarının çiçek, böcek sevdaları da dikkatimi çekti. Yani sen kalkıp darbecilerin taraftarlarının bulunduğu bir alanda görev yapacaksın, senin adın ortalarda geçecek ama sen bildiklerini paylaşmak yerine kelebeklerin uçarken çizdiği rotanın romantizminden, karıncanın evriminden söz edeceksin. Kusura bakmayın ama hiç biriniz samimi gelmiyorsunuz ve bana göre sizlerin gerçek yüzünü görmeyenlerde veya görmek istemeyenlerde en az sizler kadar suçlu.

Saygılarımla

[email protected] 

YORUM EKLE