AK OCAKLAR İL BAŞKANI CANSEVEN

HABER: Ahmet BEŞENK Kısa adı AKOD olan Anadolu Kardeşliği Ocakları, bir başka deyişle Ak Ocaklar Derneğinin Diyarbakır şube başkanlığına Hamit Canseven getirildi. Canseven, Ak Ocaklar il başkanlığını almasındaki nedenin misyonu ve hiyerarşinin kişiliği ile uyumlu olmasından dolayı başkanlığı kabul ettiğini söyledi.

AK OCAKLAR İL BAŞKANI CANSEVEN

 Canseven açıklamasına şöyle devam etti: “Ailemden bu güne kadar sol düşüncede hiçbir suretle yer almadık. Ak ocakları derneğinin izlediği yöntem, hiyerarşik yapısı ve duruşunun memleketime uyumlu olduğu için şahsımda hak yolda ak alınla, dimdik yürümeye devam edeceğim. Uzun zamandır izlemiş olduğum, takip ettiğim bir oluşumdu Ak Ocaklar bu oluşumda kendimi buldum. Genel başkanımız Hakan Yiğit beyin de söylediği gibi 15 TEMMUZ da hain fetö terör örgütünün Milli İradeye ve ülkemizin namusuna el kaldırıp, darbe girişiminde bulunmaya kalkan zihniyet amacına ulaşamamış sivil halkı hesaba katmamıştı. Bu süreçte AK Ocaklar Derneği üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiş ve safını belli etmişti. İşte bundandır ki bu oluşumun içinde olmayı büyük bir gururla istedim. Ak Ocaklar Derneği özgür bir sivil toplum kuruluşudur, hiç bir siyasi partinin organı değildir. Bizler Çırak, Usta İzinde diyerek oy verdiğimiz dünya lideri Reisi ve onun davasına gönül veren, oy veren ve destekleyen, gerektiğinde uğrunda canını ortaya koyan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Ak Ocaklar Derneği dalga, dalga büyümeye devam edecektir. Kamuoyuna, dinleyene, dinlemeyene duyurumuzdur.” Dedi.

 

Diyarbakır’da yapılanmalarının hızla devam ettiğini belirten Canseven, yakın bir tarihte yeni bürolarında faaliyetlerine başlayacaklarının da altını çizdi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER