'İÇİMİZDEKİ AKP'LİLER'

ÖZEL HABER: AHMET BEŞENK Ak Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan durdu, durdu sonunda patladı ve Ak Partili gibi görünen AKP’lileri eleştirdi. 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum öncesi kendini Ak Partili olarak gösteren AKP’lilerin olduğuna dikkat çeken Ak Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, herkesin sahalara inerek çalışmalara katılmasını istedi. En çok ta Ak Partili gibi görünen ama AKP’li olan kişilere dokunan Sayan, seçim çalışmaları sırasında milletvekili aday adayı olan çok kişiyi sahada görmediklerini vurgulayarak bunların elemine edilmesi gerektiğini belirtti.

'İÇİMİZDEKİ AKP'LİLER'

 Ak Parti Ergani ilçe başkanı Mehmet Şükrü Sayan çok önemli konulara değindi.

Ak Parti içersinde kendini partili gibi gösteren ama sahalara inme noktasında ellerini sıcak sudan, soğuk suya koymayan AKP’lileri eleştirdi.

 

‘YA ŞEREFLİSİNİZ YA DA HAİN’

Mehmet Şükrü Sayan, sonunda dayanamayarak patladı ve Ak Partili gibi görünen çok kişinin sahaya inmemesinin kendilerini üzdüğünü, bu tür insanların aslında hiç samimi olmadıklarını ve her devrin adamı olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Sosyal medya aracılığı ile de paylaştığım düşüncelerimle Ak Partili görünüp de sahalarda olmayan, çalışma yapmayan tüm kardeşlerimizi çalışmaya davet ettim. Çağrımı Milletvekili aday adaylarına, Belediye Başkan aday adaylarına ve bu tür kişilerin sahada olmadıklarını görüyoruz ki buda bizi üzüyor. Bunun secim olmadığını, bunun bir mücadele olduğunu dile getirerek çalışmalara katılmaları için sahaya davet ediyoruz. Bunun vebali şerefli bir insan ya da bir hain olarak geçecektir. Gün, hep birlikte el ele verip Güneydoğu’da, Diyarbakır’da oy oranımızı artırmak ve sandıkları evet ile doldurma günüdür.” Dedi.

 

‘NEDEN SAHAYA ÇIKMADIKLARINI ANLAYAMIYORUM’

Referandum öncesi sahaya çıkması gerekenlerin neden sahaya çıkmadıklarına bir anlam veremediğini sözlerine ekleyen Sayan, konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü: “Neden sahaya çıkmadıklarını anlayamıyorum aslında. Sahada olmayı daha fazla gerektiren bir dönemde, herkesin, tüm siyasetçilerin görüşlerini bir tarafa bırakıp çaba sarf edip, bir şeyler yapması gerekiyor.” Dedi.

 

‘AK PARTİLİ GÖRÜNÜMLÜ OLAN AKP’LİLER…’

Ak Partili gibi görünen ama aslında AKP’li olanların varlığına da değinen Ak Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan bu tarz kişilikler içinde şu değerlendirmede bulundu: “Ak Partili görünümünde olan bazı kişiler bir şey olduğunda ‘Ben yılardır Ak Partiliyim, aileden beri partideyim, geçmişim Ak Partilidir’ diyen birçok kişi bugün, bu ortamda, sahada bunları göremiyoruz. Bunlar, sahada olmaları gereken zamanda görünmeyenler. Benim şahsi fikrim olarak bugün, bu süreçte, bu dönüm noktasında sahada olmayan, çalışmayan, emek sarf etmeyen, devleti için, Bayrağı için, mukedasatı için çalışmayan babamda olsa, kim olursa olsun hiçbir zaman dikkate alınmamaları gerekiyor, hepsinin üzerinin çizilmesi lazım.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER