İNSANLAR CAN DERDİNE DÜŞMÜŞKEN!...

Önceki gün Diyarbakır’da patlayan bomba 11 insanın evine ateş düşürürken yüzlercesinin de uzun yıllar boyunca travmalara maruz kalmasına neden oldu. Peki, 3 tonluk bomba patladıktan sonra ne oldu?

İNSANLAR CAN DERDİNE DÜŞMÜŞKEN!...
HABER: AHMET BEŞENK

Önceki gün Diyarbakır’da patlayan bomba 11 insanın evine ateş düşürürken yüzlercesinin de uzun yıllar boyunca travmalara maruz kalmasına neden oldu. Peki, 3 tonluk bomba patladıktan sonra ne oldu? İnsanlar canlarını kurtarmak ve birbirine yardım etmek için seferber olurken ruhlarını şeytana satanlar ise bu patlamadan dahi nemalanmak için pusulara yattılar, itfaiyecilerin arkasına gizlendiler ve kahreden alçaklıklarına, hırsızlıklarına devam ettiler. 



Önceki gün sabah saat 07.50’de Diyarbakır büyük bir gürültü ile uyandı. Herkes sarsıntının ve patlamanın şokunu yaşarken kara haber Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinden geldi. Polis Okulu olarak isimlendiren ve Terörle Mücadele şubesinin bulunduğu bölgede 3 tonluk bir bomba patlatılmış, bu patlama 11 kişiye mezar olmuş, yüzlerce kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Patlamadan sonra vatandaşlar, Güvenlik güçleri, ambulanslar ve itfaiye seferber olmuş ve yaralar sarılmak istenmişti. Tamda bu sırada ruhunu şeytana satmış, aşağılıklar aşağısı mahlûkatlar ise evleri ve insanları soymanın hesabına girmiştiler.



Yıkılan evlerde mahsur kalanları kurtarmak için seferber olan itfaiye erlerinin peşine takılan bir hırsız, gözüne kestirdiği bir evden televizyon çalarken suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıs, televizyonun kız arkadaşının evine ait olduğunu gerekçe göstererek aldığını beyan etti. Bunun üzerine itfaiye erleri televizyonu hırsızın elinden alırken şahısta hızla olay yerinde uzaklaştı.

Bu olayın ardından bu kez de evleri yıkılan vatandaşlardan bazılarının cep telefonları ve ziynet eşyalarının çalındığı görüldü. Bunu gören semt sakinleri hırsızları yakalamak isterken araya giren bazı vatandaşların engeli ile karşılaştı. Hırsızların kaçmasına neden olan şahıs bu kez de soyulan insanların hışmına uğrayarak dayak yedi.

Tam bir can pazarının yaşandığı Bağlar ilçesinde yaşanan bu talihsiz olaylar ise insanlığın hangi boyuta doğru gittiğinin en bariz örneğini gözler önüne serdi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER