‘MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ’

HABER: AHMET BEŞENK Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır il teşkilatında bu aralar ciddi mana değişimin olumlu yüzü kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Yenilenen kadrosu ile ‘Halk’ odaklı hareket eden MHP Diyarbakır İl Teşkilatı, düzenli olarak vatandaşların ve kentin sıkıntılarını masaya yatırarak çözüm noktasında çalışmalar sürdürüyorlar. MHP’nin değişen yüzü ile ilgili açıklamada bulunan il başkan yardımcısı Cihan Kayaalp, dışarıda yansıtılan ile değil, gelip kendilerini tanıyarak kamuoyunun karar vermesini istedi ve ekledi: “Kapımız herkese sonuna kadar açık. Buyurun, gelin, çayımız, kahvemiz ve sıcacık yüreğimiz var. Bizi tanıyın lütfen.” Diyerek çağrıda bulundu.

 ‘MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ’

 Şu sıralar MHP Diyarbakır il teşkilatında hummalı çalışmalar var. Vatandaş ve çözüm odaklı bir perspektif ile halka inen MHP Diyarbakır il teşkilatı herkesi parti binalarına davet ettiler.

 

MHP’DE DEĞİŞİM RÜZGÂRLARI        

İl Başkan Yardımcısı Cihan Kayaalp, yaklaşık 2 yıl süreyle teşkilatın kapalı kalmasının ardından genel merkez tarafından Ahmet Demir’in il başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından yenilikçi bir akım ile faaliyetlerinin yeniden hayat bulduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Doğma, büyüme Diyarbakırlıyım ve kentimize hizmetin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Milliyetçi Hareket Partisi Milletin, halkın hizmetkârıdır. Bizim milliyetçilik kavramımızda çok net açıklamıştır, Rahmetli Başbuğumuzun ifade ettiği gibi dini, dili, ırkı ne olur ise olsun misakı milli sınırları içerisinde olan herkes bizim için bu ülkenin bir parçasıdır, bayrağını, milletini, vatanını seven herkes bizim kardeşimizdir. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızı bizi tanımaları için bekliyoruz.” Dedi.

 

‘HALKIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ’

Kayaalp, başka bir önemli konunun da geçmiş yıllarda Milliyetçi Hareket Partisinin bilinçli olarak belli kesimler tarafından olumsuz gösterilmeye çalışıldığının altını çizerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçmiş yıllarda MHP’nin adı kullanılarak yapılan olumsuzluklar bu çatı altında asla yapılmamıştır. Dışarıda bazı insanların Milliyetçi Hareket Partisinin ismini kullanarak yaptıkları yanlış işlerin üzerimize mal edilmesi noktasında sorunlar yaşandı, aksi takdirde bu çatı altında gerçek manada bir şeyler yapıldı, mücadeleler verildi. Herkes şunu çok net bilmelidir ki özümüzde mutlak suretle milletimize hizmet vardır, halkımızın hizmetkârıyız, onlar için varız.” Dedi.

 

‘TEŞKİLATIMIZA GELİN, BİR ÇAYIMIZI İÇİN, BİZLERİ TANIYIN’

Vatandaşların sıkıntılarının ve sorunlarını çözümü için gereken tüm adımları atmak için teşkilat binalarında herkesi bekledikleri çağrısını yapan Cihan Kayaalp: “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, sorunlarını, problemlerini çözmek için buradayız, bu görevi yapıyoruz. Herkes, günün istedikleri saatinde bizleri ziyarete gelebilirler, herkesle görüşmeye hazırız, bu noktada her türlü fedakarlığı, imkanlarımız yettikçe yapacağımızdan emin olsunlar. Yani, teşkilatımızın kapısından içeri girdikleri zaman kendilerini olabildiğince güvende ve olabildiğince yardımcı olacağımızdan emin olarak gelsinler. En küçük probleminizde bile teşkilatımıza gelin, bir çayımızı için, bizleri tanıyın lütfen.” Diyerek kapılarının herkese açık olduğunun mesajını verdi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER