Neden Rahatsız Oldunuz?

Diyarbakırspor’dan nemalanan, kapı kapı gezerek ismi üzerinde reklam yaparak rant elde eden,bunun için sosyal medyada sayfalar açan ve site kuranlar bugünlerde yeniden küllerinden doğan Diyarbakırspor’un ellerinden uçmasından rahatsız.

Neden Rahatsız Oldunuz?
YETER ÇEKİN ELİNİZİ DİYARBAKIRSPOR’DAN

Diyarbakırspor’dan nemalanan, kapı kapı gezerek ismi üzerinde reklam yaparak rant elde eden,bunun için sosyal medyada sayfalar açan ve site kuranlar bugünlerde yeniden küllerinden doğan Diyarbakırspor’un ellerinden uçmasından rahatsız. Bunu da Diyarbakırspor’un misyonunu üstlenen Yeni Diyarbakırspor’un Diyarbakırspor A.Ş olmasından duydukları rahatsızlığı değişik şekillerde dışa vurarak gösteriyorlar. Bunlar asla muhatap almaya değmez ancak biz yine de bunları deşifre etmeye karar verdik. Neden? Çünkü zamanında Diyarbakırspor’a asalak gibi yapışan ve bundan nemalanan bu zevatlara artık ekmek yok. Diyarbakırspor’un markasını kullanarak rant elde etme dönemi bitmiştir. En azından bu kentin bir avuç yürekli Diyarbakırspor sevdalıları buna izin vermeyecektir.

YENİ DİYARBAKIRSPOR’LA HESABINIZ NE?


Bunların ne kıblesi ne de çizgileri belli değildir. Yeni Diyarbakırspor’un şampiyonluğunu bir satır bile yazma gereği duymayarak kin ve nefretlerini ortaya koyanların son zamanlardaki ilgisi şaşırtıcı değil mi? Kulüp başkanının adını haberden çıkararak haber yayınlayanlar neyin peşinde? Madem bu takıma karşı oldunuz şimdi neden haberlerini yapıyorsunuz? Dün yoktunuz, karşıydınız bugün yazmak için size vahiy mi geldi?. Her defasında kulübü karalamak ve kamuoyunda itibarsızlaştırmakla neyi hedefliyorsunuz? Yoksa yeniden dikkate alınarak Diyarbakırspor ismi üzerinden tekrar rant elde etmeyi mi hesaplıyorsunuz? Her defasında ilgisiz-alakasız isimleri gündeme getirerek neyi amaçlıyorsunuz?.

YENİDEN YAPILANMADAN NEDEN RAHATSIZSINIZ?


Düne kadar yerden yere vurduğunuz bu kentin değerli milletvekillerini neden ön plana alarak kulüp ile bu milletvekillerini karşı karşıya getirmeyi amaçlıyorsunuz?. ‘Sporu siyasete alet ediyor’ diye daha önce bu isimleri eleştiren, hakaret eden sizler değil miydiniz? Taraftar gruplarının yeni Diyarbakırspor A.Ş oluşumuna katılmasından neden rahatsızsınız? Düne kadar bu taraftar gruplarını yere göğe sığdıramayan, manşetlerden indirmeyen sizler değil miydiniz? Ne oldu da bugün bunlara hakaret ediyorsunuz?. Bu paniğin nedeni ne?. Diyarbakırspor’un A.Ş olması, yeniden yapılanmaya gitmesi, borçsuz bir yapı ve tüm taraftar gruplarının katılımı, kent dinamiklerinin katkısıyla yaşayacak olmasından neden rahatsız oluyorsunuz?. Diyarbakırspor’dan artık çıkar sağlayamamanın verdiği panik ve öfke olmasın?.

GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ


En önemlisi sizi asla dikkate almayan,yazdıklarınızı ‘tınlamayan’ insanların duruşu size çok mu batıyor?. Bu yazıyı kendi adımıza yazmıyoruz. Diyarbakırspor A.Ş adına yazma yetkimiz zaten yok. Bu yazıyı Diyarbakır adına yazıyoruz. Yeter artık çekin elinizi bu kentin üzerinden. Diyarbakırspor küçük hesaplarınıza ve kir kokan kalemlerinize sığmayacak kadar büyüktür. Bundan sonra size bu marka üzerinde ekmek yok. Sizden hâyır bekleyen,destek bekleyen de yok. GÖLGE ETMEYİN,ÇAMUR ATMAYIN,İNSANLARIN ŞEVKİNİ KIRMAYIN,AYAK BAĞI OLMAYAN YETER…..

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2013, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER