“Teşkilatlar Zafere Hazır”

Teşkilatlar 24 Haziran’a Hazır AK Parti’de yarın yapılacak temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle görüşüp destek isteyen milletvekili aday adayı Mehmet Fatih Kayhan, temayül seçimine yönelik güzel bir teveccüh olduğunu ifade ederek 24 Haziran’daki genel seçimler için de sahada iyi bir hava olduğunu söyledi. Aday adaylığı için 210 kişinin başvurmasının AK Parti’den olan beklenti ve teveccühün göstergesi olduğunun altını çizen Kayhan,seçimler için olumlu bir atmosfer sezdiğini ifade etti. Kayhan,”Seçim olsun veya olmasın ben her zaman sahadayım zaten.Çünkü tabandan geliyorum ve bu benim için doğal bir olay. Bu defa beni en çok sevindiren tüm teşkilatların hareketli,heyecanlı ve seçim havasına girmiş olması oldu. Hepsi 24 Haziran için büyük zafere odaklanmış durumda. Bu çalışma arzusu ve coşku istek partimizi zafere taşıyacaktır diye düşünüyorum” dedi. “Şahsıma Gösterilen İlgi Beni Mutlu Etti” Teşkilatların kendi şahsına gösterdiği ilgiden de ayrıca memnun kaldığının altını çizen Kayhan, temayül yoklamasına girecek tüm adaylara başarı diledi. Kayhan,”Bütün ilçelerde kendi evimize gitmiş gibi bir havada karşılandık. Bize gösterilen muhabbet ve sevgi üst düzeydeydi. Geldiğimizi öğrenen eski ilçe başkanları ve yöneticileri gelip desteklerini ifade etti. Tüm imkanlarıyla yanımızda olduklarını deklare ettiler. Bu tablo bizi çok mutlu etti, motivasyonumuzu artırdı. Tahminime göre teşkilatlar kendi içlerinden çıkan, her zaman parti içinde sahada olanlara destek verecekler. Partili dava arkadaşlarımız tarafından destekleneceğimiz izlenimini elde ettik. Temayül seçimine girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyoruz. Hepimizin ortak davası ve amacı bu davaya hizmet etmektir. Temayül adaylık için kesin kriter değil ama genel merkez tarafından mutlaka değerlendiriecek. Her zaman ifade ettiğimiz gibi önemli olan makam ve mevkiler değil, bu davanın başarısıdır” diye konuştu.

“Teşkilatlar Zafere Hazır”
  

Teşkilatlar 24 Haziran’a Hazır

AK Parti’de yarın yapılacak temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle görüşüp destek isteyen milletvekili aday adayı Mehmet Fatih Kayhan, temayül seçimine yönelik güzel bir teveccüh olduğunu ifade ederek 24 Haziran’daki genel seçimler için de sahada iyi bir hava olduğunu söyledi.

Aday adaylığı için 210  kişinin başvurmasının AK Parti’den olan beklenti ve teveccühün göstergesi olduğunun altını çizen Kayhan,seçimler için olumlu bir atmosfer sezdiğini ifade etti. Kayhan,”Seçim olsun veya olmasın ben her zaman sahadayım zaten.Çünkü tabandan geliyorum ve bu benim için doğal bir olay. Bu defa beni en çok sevindiren tüm teşkilatların hareketli,heyecanlı ve seçim havasına girmiş olması oldu. Hepsi 24 Haziran için büyük zafere odaklanmış durumda. Bu çalışma arzusu ve coşku istek partimizi zafere taşıyacaktır diye düşünüyorum” dedi.

“Şahsıma Gösterilen İlgi Beni Mutlu Etti”

Teşkilatların kendi şahsına gösterdiği ilgiden de ayrıca memnun kaldığının altını çizen Kayhan, temayül yoklamasına girecek tüm adaylara başarı diledi. Kayhan,”Bütün ilçelerde kendi evimize gitmiş gibi bir havada karşılandık. Bize gösterilen muhabbet ve sevgi üst düzeydeydi. Geldiğimizi öğrenen eski ilçe başkanları ve yöneticileri gelip desteklerini ifade etti. Tüm imkanlarıyla yanımızda olduklarını deklare ettiler. Bu tablo bizi çok mutlu etti, motivasyonumuzu artırdı. Tahminime göre teşkilatlar kendi içlerinden çıkan, her zaman parti içinde sahada olanlara destek verecekler. Partili dava arkadaşlarımız tarafından destekleneceğimiz izlenimini elde ettik. Temayül seçimine girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyoruz. Hepimizin ortak davası ve amacı bu davaya hizmet etmektir. Temayül adaylık için kesin kriter değil ama genel merkez tarafından mutlaka değerlendiriecek. Her zaman ifade ettiğimiz gibi önemli olan makam ve mevkiler değil, bu davanın başarısıdır” diye konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER