Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu Diyarbakır’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ortak Cumhurbaşkanı adayı olan ve toplam 6 parti tarafından desteklenen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu, Diyarbakır’da davul zurnayla karşılandı.Cumhurbaşkanlığı...

Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu Diyarbakır’da
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ortak Cumhurbaşkanı adayı olan ve toplam 6 parti tarafından desteklenen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu, Diyarbakır’da davul zurnayla karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Diyarbakır’a gelen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu, havaalanında CHP ve MHP’li parti üyeleri, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. Çatı adayı İhsanoğlu, hediye edilen Diyarbakırspor atkısını boynuna taktıktan sonra barış güvercinleri uçurdu. “Ekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu” sloganlı seçim otobüsü ile şehir turuna çıkan İhsanoğlu, Yenişehir ilçesi Ofis semtindeki esnafı da ziyaret etti. Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, daha sonra bir otele geçip, bir süre dinlendi. Cuma namazını kılmak üzere yürüyerek Ulu Camii'ne giden İhsanoğlu’nun daha sonra Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı ziyaret etmesi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmesi bekleniyor. İhsanoğlu, 2 bin 500 kişinin katılımıyla düzenlenecek iftar yemeğine katıldıktan sonra kentten ayrılacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER