MHP, Kulp'ta Büro Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde teşkilat bürosu açılışı yaptı.Esnafı ziyaret edip yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunan...

MHP, Kulp'ta Büro Açtı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde teşkilat bürosu açılışı yaptı.

Esnafı ziyaret edip yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Alnıaçık, ilçede vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçede bulunan bir çay ocağında Kulplu vatandaşlarla sohbet edip çay içen Alnıaçık, daha sonra MHP Kulp ilçe teşkilat bürosunun açılışını yaptı. Kulp ilçesinde açılan teşkilat bürosunun açılış kurdelesini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, MHP Diyarbakır İl Başkanı M. Teyar Karakoç, MHP Kulp İlçe Belediye Başkan adayı Recep Donat, MHP Kulp İlçe Başkanı İlhami Taş kesti.

"BİZ ACILARLA YOĞRULMUŞ BİR AİLE VE ÇİLE HAREKETİYİZ"

Açılışta bir açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, MHP'nin acılarla yoğrulmuş bir aile ve çile hareketi olduğunu söyledi. Alnıaçık, "Biz acılarla yorulmuş bir aileyiz, biz çile hareketiyiz, bazı meseleler 40 yıl kaynatılınca ancak pişer, memleketimizin de meseleleri öyledir. Belki 40 yıl geçmiştir, hala pişirilen meseleler vardır. Bizim hareketimizde 44-45 yılını doldurmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi gibi bu kadar uzun ömürlü, bu tutarda, bu kadar düz ve omurgalı bir siyaset icra eden bir siyasi parti yoktur. Türkiye Cumhuriyeti’nde biz hem Osmanlının üç hilalinin temsilcileriyiz, üç hilali taşıyoruz, o sancakla yaşıyoruz, hemde bu gün Kuva-i Milliye ruhunu, cumhuriyet değerlerini yaşayan tek temsilciyiz. Çünkü Atatürk’ün kurduğu ilk siyasi partinin bölünmeleriyle ortaya çıkan Demokrat Parti, Millet Partisi, Millet Partisi'nden Cumhuriyet Köylü Partisi'ne geçiş ve ondan sonra Milliyetçi Hareket Partisi doğuşu, bu silsileyle gelen çizgi Maraşsal Feyzi Çakmak’ın Mustafa Kemal Atatürk’ün, Alpaslan Türkeş’in çizgisidir. Bu çizgi memleketin çimentosu olan ülkücü hareketin çizgisidir. Biz bu gün Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bu şerefli görevi icra eden ilçe başkanımızın, Diyarbakır il başkanımızın, Ergani ilçe başkanımızın diğer Diyarbakırlı saygı değer başkanlarımızın katılımıyla burada bu açılışı gerçekleştirmekle sadece bir demokratik görev değil, aynı zamanda bir vatan görevi yapma şuuruyla yılmayacağımızı, yıkılmayacağımızı Türk milliyetçileri olarak bu memleketin her karış toprağına daima var olacağımızı ve tek çakıl taşını çapulcuya teslim etmeyeceğimizi haykırmaya, buna ispat etmeye geldik. Gerekirse en uç noktalara, en sınır noktalarına, en ucra beldelere kadar, mezralara kadar, giderek haklı davamızı, aşık olduğumuz, sevdalısı olduğumuz vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Zaza da bizimdir, kirmanci de bizimdir, hiç kimsenin bir tek saçının teline zarar gelmeyecek bir Türkiye için tüm Milliyetçi Hareket Partisi bir bütün olarak sahalardadır. İnşallah 2014 seçimlerinde yapılacak bir oy patlamasıyla biz 2015 ‘de iktidar olmaya doğru yürüyoruz. Türkiye’nin her yerinde bu bayrak dalgalanıyor, biz de bunu buradaki Kulplu kardeşlerimize söylemeye geldik" dedi.

Bir süre partilerle sohbet eden Şükrü Alnıaçık ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER