Şampiyonluk Şarkıları İçin Çok Erken, Daha Yolumuz Uzun

Şampiyonluk Şarkıları İçin Çok Erken, Daha Yolumuz Uzun

Lider olmak, Şampiyonluk şarkıları söylemek, Şampiyonluğu hedeflemek 5 ay öncesine kadar hayalken şimdi o yolda takımını ve armasını bırakmayan ve Diyarbakırspor’dan vazgeçmeyenler için analarının sütü kadar helal ve haktır. Allah’ın izniyle sezon sonunda Şampiyonluk halayını Diyarbakır sokaklarında yeşil kırmızı bayraklarla çekerken bize ihanet eden ve inanmayanlarda kıskançlık ve kahroluşla izleyecekler.

Ancak şimdi çok erken daha oynanması gereken 12 final haftası var. He maç bir final niteliğinde kolay maç yok. O sebeple evet hedefimiz şampiyonluk ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Taraftarı, Futbolcusu, Yönetimi ve camiasıyla kenetlenme ve birlik içerisinde günün sonunda şampiyonluğu yaşayan taraf olabiliriz. Rehavet ve gevşeme bize hayal kırıklığı yaşatır.

Teknik Heyet ve Takımın Kaynaşması Müthişti;

Devre arasında Namık Hocanın gönderilmesi ve Hıdır Akbaş’ın göreve getirilmesiyle belirgin bir şekilde dışa yansıyan huzursuzluk bir anda bizi karamsarlığa itti. Ancak Başkan Feyzi İlhanlı’nın ani bir şekilde verdiği karar ve Fethi Çokkeser isminin göreve getirilmesi Diyarbakırspor’un şampiyonluk hedefine giderken 40 yıldır bu takımla birlikteymiş gibi olumlu yansıdı. Hoca konusunda Başkan Feyzi İlhanlı ve yönetimini kutluyorum.

İlk maçta takıma yansıyan olumlu hava benim açımdan ilerisi için daha da umutvar olmamı sağladı. Fethi hocanın takım ile iletişimi, kenar duruşu, oyuna yaptığı müdahaleler alkışı hak etti. Ayrıca Fethi hoca ve ekibinin daha önce Şampiyonluk yolunda yaşadığı tecrübeler, Diyarbakır’ı,  taraftarının ve bölgeyi bilmesi çok büyük bir avantaj.

Ayvalık maçında özellikle belirtiyorum stadyumu dolduran (7 BİN) taraftar, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcular ve her şeyini bu takımını şampiyonluğuna adamış Feyzi İlhanlı nezdinde yönetimini tebrik ediyorum.

Mayıs Ayında ait olmadığımız bu ligden çıkıp Şampiyonluğu doyasıya yaşamak dileğiyle.

  

YORUM EKLE