ABDULLAH ATİK AKPARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

DİYARBAKIRIN TANINMIŞ İŞADAMLARINDAN ABDULLAH ATİK AKPARTİYE ADAYLIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU

ABDULLAH ATİK AKPARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU
 Diyarbakır’ın tanınmış ve sevilen simalarından Abdullah Atik bu gün Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına giderek Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

1966 Diyarbakır doğumlu olan Abdullah Atik Diyarbakırın tanınmış ailelerinden. İşadamı Abdullah Atik
  Turizm, Tarım, İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Ankara ve İstanbul’da Oteller Zinciri ve modern Tarım alanında bölgeye büyük yatırımları var.

Aynı zamanda İnşaat ve Akaryakıt sektöründe de faaliyetleri bulunan şirketler topluluğunun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Atik İlköğrenimini Bağıvar İlkokulunda tamamladıktan sonra orta ve lise öğrenimini Diyarbakır Lisesinde yaptı. Daha sonra Yurtdışında tarım üzerine üniversite eğitimi aldı. Evli ve 5 çocuk babası olan Diyarbakır’lı İşadamı 1992-2000 Yılları arasında Osmaniye ilçesinde Anavatan ilçe başkanlığı yaptıktan sonra, 2005-2009 yılları arasında Akparti Diyarbakır İl Başkan yardımcılığı görevlerinde de bulundu. Daha öncede Süper Ligde Diyarbakır Sporda başkan vekilliği görevini de yapan Abdullah Atik birçok Sivil Toplum Kuruluşu Üyeliğinde de bulunmaktadır.
 Abdullah Atik ileriki günlerde Aday Adaylığı ve bu süreç ile ilgili Vizyon belgesi basın toplantısını yaparak kamuoyuna neden Aday olduğunu anlatmayı düşündüklerini de ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER