ABDULLAH ATİK BERABERİNDEKİ PARTİLİLERLE SEÇİM ÇALIŞMARINA HIZ VERDİ

Akparti Diyarbakır 3. Sıra Milletvekili adayı Abdullah Atik Sur ilçesine ziyaretlerde bulundu.

ABDULLAH ATİK BERABERİNDEKİ PARTİLİLERLE SEÇİM ÇALIŞMARINA HIZ VERDİ
 Sur Esnafını ve Sur ilçesinde bulunan Melikahmet, Dağkapı, Dörtyol, Turistik caddesi, Balıkçılarbaşında ziyaretlerde bulunan Atik halkın sorunlarını dinledi.

2015 Kasım Seçim çalışmaları kapsamında Akparti Milletvekili adayları Sur İlçesinde yaşanan sıkıntıları yerinde görmek ve halkın sorunlarını yerinde tespit etmek için esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Akparti adayları Abdullah Atik ve Alladdin Parlak Sur İçinde bulunan esnafları ziyaret ederek dertlerini ve taleplerini dinledi.

Abdullah Atik  esnaf ziyaretlerinde Özellikle yaşanan olaylardan dolayı hem halkın hem esnafların ekonomik, psikolojik ve sosyolojik olarak etkilendiğini zaten Ekonomik anlamda sıkıntılar vardı maalesef bu olaylarla birlikte ticaret bitme noktasına gelmiştir. Sur Diyarbakırın kalbidir bizde Siyaset ve Milleti yönetmeye aday olanlarda bu sorunları ve sıkıntıları bilmek ve çözmek zorundayız. Devlet olarak halkımızın güvenliğini refahını sağlamak bizim boynumuzun borcudur.

Esnaf evine ekmek götürmek için ticaretini döndürebilmek için kepenk açarken maalesef olaylar bir çok esnafın ve vatandaşın bitme noktasına geldiğini görüyoruz. Çeklerini kredilerini kiralarını ödeyememe durumuna gelmiştir. Bunu için elbetteki Devletin desteği şarttır. Mevcut hükümetimiz halkın ve esnafların zarar ziyan tespitini yapıp sıkıntıları en asgariye indirmek için çalışacak bizlerde Ekonomik olarak esnaflarımızın mağduriyetini gerek Maliye Bakanlığı gerekse ilgili kurumlarla çözmeye çalışacağız dedi.

Balıkçılarbaşında bulunan Turgut Özal yeraltı çarşısındada ziyaretlerde bulunan Abdullah Atik ve Aladdin Parlak esnaflardan gördükleri ilgi ve teveccühe karşı mutlu oldyuklarınıda dile getirdiler.  

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER