ADAY ADAYI ARZU’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti’den Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı olan Davut Arzu, 100 araçlık konvoy ve 500 kişilik katılımla İl Binası’na gelerek başvurusunu gerçekleştirdi.

ADAY ADAYI ARZU’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
AK Parti’den Diyarbakır  Milletvekili Aday Adayı olan Davut Arzu, 100 araçlık konvoy ve 500 kişilik katılımla İl Binası’na gelerek başvurusunu gerçekleştirdi. Arzu,”En zor dönemde partimiz ve halkımız için Çınar’da dik durduk, şer odaklarına boyun eğmedik. Adaylık sürecinde ne sonuç çıkarsa çıksın bu duruşumuz devam edecek” dedi.

Kalabalık Grupla Adaylık Başvurusu

Çınarlı iş adamı ve siyasetçi Davut Arzu,AK Parti’den Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı oldu. Çınar’dan Diyarbakır’a gelirken kendisine destek veren 100 araçlık konvoy ve 500 kişinin katılımı ile AK Parti İl Binası’na gelen Davut Arzu,alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Müracaat dilekçesini İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ve parti yöneticilerine teslim eden iş adamı Arzu,bölgenin en zor zamanlarında Çınar’da partisine ve halka sırtını dönmeden inançla,cesaretle mücadele ettiğine dikkat çekerek bu duruşunun devam edeceğini ifade etti.

“Yaptıklarımız Bizim İçin Teminattır”

Arzu,”Bizim kendimizi süslü laflarla anlatmamıza gerek yok aslında. Davaya olan sadakatımız ve halkımıza verdiğimiz değer ortada. Herkesin çekindiği,bölgenin diken üstünde olduğu dönemde dik duruş sergiledik,korkmadık ve cesaretle mücadele verdik.Hayırlısıyla Diyarbakır’ımıza ve halkımıza hizmet etmek  için AK Partimizden müracaatımızı yaptık bizi bu kutlu günümüzde yalnız bırakmayan eş dost akraba ve Çınarlı hemşerilerime şahsım ve partimiz adına yürekten teşekkür ederim.Bundan sonraki süreçlerde de bu kutlu davada bizleri yalnız bırakmayacağınız inancıyla bize destek veren herkese minnettarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER