Adayların Diyarbakır İçin Projeleri Yokmu?

Seçimlere Bir Ay gibi bir zaman kalmasına rağmen seçim yarışının iki güçlü adayı AK Parti ve BDP'den her hangi bir proje yok

Adayların Diyarbakır İçin Projeleri Yokmu?
 Seçimlere Bir Ay gibi bir zaman kalmasına rağmen seçim yarışının iki güçlü adayı AK Parti ve BDP'den her hangi bir proje yok. 

Akparti İzmir Adayı Binali Yıldırım İzmirde 10 binlerce İzmirlinin katıldığı seçim çalışmasında İzmir için düşündüğü 1414 projeyi tanıttı. Yıldırım İzmir'e Siyaset yapmaya değil Belediyecilik yapmaya hizmet etmeye geliyorum dedi. Binali Yıldırımın projelerinde yok yok, Tüp Geçitten, Metroya, Spor ve kültürel alanlardan Botanik parklara kadar, istihdama yönelik 1414 proje.

Peki Diyarbakır'da seçim yarışında mücadele eden iki parti BDP ve AK Parti adayları neden yapacakları projeleri anlatmıyor yada bununla ilgili neden bir tanıtım yapılmadı merak konusu.

Diyarbakır seçmeni Barış sürecinin ardından artık hizmet beklediğini her plarformda belirtirken özellikle Belediyelerin Hizmet yeri olduğunu bunun için Belediyecilik Siyaset yeri değil beklentiler yapılacak projeler ve Kentin daha modern ve yaşanılabilir bir Şehir olmasıdır. Bunu için adaylarımızın bizlere yapacakları projeleri somut bir şekilde anlatması gerekiyor. Yıllardır siyaset yüzünden istenilen verimlilik elde edilmedi ama bundan sonra Diyarbakır bölgenin en modern ve en güzel şehri olmalı bunun içinde her iki partidende projelerini anlatmalarını bekliyoruz diyorlar.

Bizlerde Hem Büyükşehir hemde İlçe Belediye başkan adaylarından yapacakları icraatları ve projelerini halka tanıtmalarını beklediğimizi ifade etmek istiyoruz.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 15:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Diyarbakirli
Diyarbakirli - 10 yıl Önce

bdp gene seçilirse gene diyarbakır'ın beşyılından çalınacak. olan diyarbakırıma olacak. bir kereliğine de olsa ak partinin diyarbakırı almasını isterdim.

hülya aydınak
hülya aydınak - 10 yıl Önce

bizim adaylar sessiz sedasız projesiz zaten seçiliyolar ne gerek kafa yorsunlar proje falan agır iştir düşünmek gibi bir eylem lazım

denız amed
denız amed - 10 yıl Önce

yeter artık yeter dıyarbakır sesızlığini ne zaman bozacak bekliyorum

SIRADAKİ HABER