AK PARTİ DİYARBAKIR'DAN KAYAPINAR'A ÇIKARMA 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca düzenlenen “Kanaat Önderleri Buluşmaları”, “Vefa Buluşmaları” ve “3 Kademe Teşkilat Eğitim Buluşmalarına” Kayapınar ilçesi ile devam etti. 

AK PARTİ DİYARBAKIR'DAN KAYAPINAR'A ÇIKARMA 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca düzenlenen “Kanaat Önderleri Buluşmaları”, “Vefa Buluşmaları” ve “3 Kademe Teşkilat Eğitim Buluşmalarına” Kayapınar ilçesi ile devam etti. 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman ve beraberindeki partililer Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesini ziyaret ettiler. Kayapınar'da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyen AK Parti heyeti, ardından Kayapınar AK Parti teşkilatının ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek 3 kademe teşkilat istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Heyet, daha sonra vefa buluşması programında Kayapınar da AK Partinin kuruluşundan bu yana görev almış olan tüm ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, belediye başkan adayları, geçmiş belediye meclis üyeleri, geçmiş dönemlerde görev alan yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

Programda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, "17 ilçemizle birlikte faaliyetlerimizi sürdürerek, gönülden gönüle köprüler kurma gayretiyle ve durmak bilmeyen azmimizle yolumuza devam ediyoruz. Diyarbakırımızı şekillendirecek olan, hizmetlerimizi kalıcı hale getirecek ve yenilerini katacak olan 2023 seçimlerine yaklaşmış olduğumuzun bilincindeyiz. Biz biliyoruz ki partimizin elde ettiği başarılar, birlik, beraberlik ve kardeşliklerimizle kazanılmıştır. Partimizin kuruluşundaki gençler, bugünün olgunları; olgun olanlar ise kanaat önderleri oldu. 20 yıllık iktidar dönemimizde bu böyle devam etti. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik ve onun için daima yeni daima genciz. AK Parti, bize öncelikle dostluk, ahbaplık, kardeşlik kazandırdı. Biz büyük bir aileyiz. Bugün eski-yeni demeden aynı hedefe yürüyorsak, bizim de Diyarbakır’ımızın da Ülkemizin de sırtı yere gelmez. "ifadelerini kullandı. 

Diyarbakır'ı çok önemsediklerini bir kez daha dile getiren Başkan Aydın "Bizler, Ak Parti  Diyarbakır Teşkilatı olarak 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak seçimi kazanana kadar gece gündüz demeden durmayacağız. Bizim, derdimiz de Diyarbakır, sevdamız da Diyarbakır. Ben bütün yol arkadaşlarımdan şunu istiyorum, gelin el birliği ile saflarımızı daha da sıkılaştırarak hedefimiz olan 18 Haziran 2023 seçimini kazanmaya hep birlikte koşalım" dedi.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca düzenlenen programlara teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER