AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı 12. İl Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı 12. Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Aydın Altaç, "Bundan sonraki son 2-3 yılda gerçekleştirmiş olduğumuz bütün reformların, hizmetlerin kalıcı hale gelmesi için 2023 vizyonumuza daha kararlı, güvenli girmemiz için 2053 ve 2071 vizyonlarımıza iyi bir temel oluşturmamız için çok kritik bir süreçten geçmekteyiz" dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı 12. İl Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi
 Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı 12. Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Aydın Altaç, "Bundan sonraki son 2-3 yılda gerçekleştirmiş olduğumuz bütün reformların, hizmetlerin kalıcı hale gelmesi için 2023 vizyonumuza daha kararlı, güvenli girmemiz için 2053 ve 2071 vizyonlarımıza iyi bir temel oluşturmamız için çok kritik bir süreçten geçmekteyiz" dedi.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı toplantı ve konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Diyarbakır milletvekilleri Cuma İçten ile Oya Eronat, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan Altaç, Ramazan ayının, Türkiye'ye, insanlığa ve bütün İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur ortamı getirmesini diledi. Ülke olarak çok önemli bir süreçte olduklarını belirten Altaç, "Ortadoğu coğrafyası çok önemli bir süreçten geçmekte. Partimiz ülkemize son 12 yılda yaptığı hizmetler siyasal, sosyal ve ekonomik reformlar, ülkemizi hiç olmadığı kadar, cumhuriyet tarihinin en istikrarlı, huzurlu dönemini bizlere yaşattı. Hepimizin malumu 30 Mart 2014 yerel seçimlerini geride bıraktık. Cumhuriyet tarihinde yerel seçimlerde en çok oy alan partinin mensupları olarak biz Türkiye'de seçimlerde alınabilecek en iyi oyu aldık. Bu bize şunu gösteriyor aziz milletimiz Ak Parti'ye, Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve kadrolarına güveniyor. Yıllarca mağduriyetler oluştu insanlar yerlerinden köylerinden göç etti veya göç etmek zorunda kaldı. Faili meçhul cinayetler işlendi. Ama bildiğimiz bir şey var kimin eli kimin cebinde onu hiçbir şekilde öğrenemedik. Bu kadar insan neden öldü mağduriyetler neden işlendi, failler neden yakalanmadı cinayetler gündüz ortası yolda işleniyordu neden failler dolaşıyordu? Hepinizin bildiği üzere 2002 öncesinde bu ülkede Kürtler var mı yok mu, Kürtler varsa dilleri nedir sorularını 2002 öncesi bu ülke yöneltti. Ama 14 Ağustos 2001'de Ak Parti kurulurken o dönem ki kurucu üyeleri ve meclisi şu tespiti yapabilmişti. Siz bu sorunu Kürt, terör, Güneydoğu ve ekonomi geri kalmış meselesi söyleseler söylesinler, bu problemi çözmeye talibiz. Biz buna talibiz demişiz ve o günden bugüne bunları adım adım gerçekleştirmişiz" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2014, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER