AK Parti Skm Koordinatörü Balaman'dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seçim Koordinasyon Merkezi Diyarbakır (SKM) İl Koordinatörü Sabri Balaman, Kayapınar İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, bu zorlu süreçte AK Parti’nin her kademesinde görev alan bireyleri ile sistemli bir şekilde çalışarak Kayapınar ilçesini kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Skm Koordinatörü Balaman'dan Yerel Seçim Değerlendirmesi
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Seçim Koordinasyon Merkezi Diyarbakır (SKM) İl Koordinatörü Sabri Balaman, Kayapınar İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, bu zorlu süreçte Ak Parti'nin her kademesinde görev alan bireyleri ile sistemli bir şekilde çalışarak Kayapınar ilçesini kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Ak Parti Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Diyarbakır İl Koordinatörü Sabri Balaman, Ak Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı Zülküf Güneli, İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı ve partililerin katılımıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda partililere seslenen Balaman, Kayapınar ilçesini Ak Parti'ye kazandıracaklarını ifade etti. Balaman, "Biz Ak Parti ailesi olarak hiçbir zaman fedakarlıktan kaçmadık. Bizim amacımız Başbakanımızın sırtındaki yükü hafifleterek, Diyarbakır'a en iyi hizmeti yapmaktır. Bizim her zaman bir birbirimize ihtiyacımız var. Bizler daima aile olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu deneyim ve donanımla başkan adayımız Zülküf Güneli ile gecemizi gündüzümüze katıp, Kayapınar ilçemizi Ak Parti ailesine kazandırıp mazbatasını Başbakanımıza hediye edeceğiz" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER