AK Parti Skm Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Genel Koordinatörü Başkanı Sabri Balaman 2014 yerel seçimlerine sistemli bir şekilde Diyarbakır il ve ilçe teşkilatları olarak çalıştıklarını belirtti.

AK Parti Skm Toplantısı Yapıldı

 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Genel Koordinatörü Başkanı Sabri Balaman 2014 yerel seçimlerine sistemli bir şekilde Diyarbakır il ve ilçe teşkilatları olarak çalıştıklarını belirtti.

Ak Parti Diyarbakır İl ve İlçe SKM toplantısı yapıldı. Toplantıya, Ak PartiDiyarbakır İl Başkanlığı SKM Genel Koordinatörü Sabri Balaman, İl SKM Başkanı İslam Kanıtoğlu, İl SKM Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim, İl Başkan yardımcıları Mesna Şimşek, Adnan Nabikoğlu, Mahmut Kayaş, Netice Arslan, Bedirhan Akyol ile partililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan Balaman, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin altyapısı olacağını söyledi. Balaman, hizmet yarışında bayrağı devraldıklarını ve çok çalışacaklarını belirterek, "Mahalle teşkilatlarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kolları yönetimlerimizle sistemli bir şekilde 30 Mart seçimleri için çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalar Diyarbakır'ın huzuru, güveni ve geleceğini güvence altına almak içindir. Diyarbakır her şeye layıktır, Diyarbakır'ın artık ak belediyecilikle tanışma vakti geldi. Diyarbakır Ak Parti'yle hizmete doyacak" dedi.

Program daha sonra basına kapalı devam etti. -

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER