AK PARTİLİ İÇTEN'DEN TEPKİ

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, dünyanın gözü önünde sistemli bir katliam yürütüldüğünü ve BM'nin ise adeta üç maymunu oynadığını söyledi

AK PARTİLİ İÇTEN'DEN TEPKİ
 Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
İsrail'in gerek bölge gerek Ortadoğu ve dünya barışı için en büyük düşman olduğuna vurgu yapan İçten, "Terörist ve işgalci İsrail her fırsatta kadın, yaşlı, çoluk çocuk demeden insanları katlediyor. Ve başta Amerika ve Birleşmiş Milletler olmak üzere kimse sesini çıkarmıyor. Bundan güç alan Siyonist İsrail ise daha çok katliam yapıyor. Bu anlamda İsrail, gerek bölgemiz gerek Ortadoğu ve gerekse dünya barışının bir numaralı düşmanıdır. Ama kimsenin şüphesi olmasın ki günü geldiğinde terörist ve işgalci İsrail bu yaptıklarının bedelini ödeyecektir" dedi.


"BİR-LEŞ-MİŞ MİLLETLER SESSİZ KALMAK DIŞINDA NE İŞE YARAR?"

"Dünyanın gözü önünde sistemli bir katliam yürütülüyor. Bir-LEŞ-miş Milletler ise adeta üç maymunu oynuyorlar" diyen İçten, Gazze'de 200'den fazla insan katledildiğini ve bunların büyük kısmının masum çocuklar olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Kapalı kapılar ardında göstermelik toplantılar yaparak anlamsız bir ateşkes çağrısında bulunan Birleşmiş Milletler sessiz kalmak dışında ne işe yarar doğrusu merak ediyorum. Eğer bir yaptırım olmayacaksa birleşmelerinin de ne anlamı ne geçerliliği vardır. Ülkemizde yayın yapan Pensilvanya kaynaklı bazı yayın organlarının yaşanan bu vahşet karşısında kılının kıpırdamaması, yayın ilkelerinden uzak, gazetecilik etiğinden ve onurundan yoksun bazı alçakların utanmadan kalkıp Filistinlilere terörist demesi ise tescilli alçaklık, hainlik değil de nedir?

ASIL TERÖRİST BU PENSİLVANYA ZİHNİYETİDİR

Masum insanlar öldürülürken bunlara terörist diyenler alçağın ta kendisidirler. İşte asıl terörist bu Pensilvanya zihniyetidir. Yahudilerin bile İsrail'i terörist olarak gördüğü noktada bu Haşhaşiler masum insanlara terörist diyorlarsa bunların insanlıkları sorgulanmalıdır. Ama ne yazık ki içimizde sadece bunlar yok. Çözüm Süreci'ni baltalamak isteyen zihniyetler de ne yazık ki aramızda ve bundan nemalanmaya çalışıp, bunun üzerinden siyaset yapmayı tercih ediyorlar.

"BÖLGEDEN OY ALAMAYANLAR ZATEN BU ÜLKEYİ BÖLMÜŞLERDİ"

Çözüm Süreci'nde kan durmuşken hala muhalefetin ağzından ölüm kokan açıklamalar gelmesini kınıyorum. Bu ülkeyi bölmek istemeyenler önce Şırnak'tan, Hakkari'den, Diyarbakır'dan oy alsınlar. Buralardan oy alamayanlar, her fırsatta orduyu göreve çağırmayı bir alışkanlık haline getirenler bu ülkeyi zaten kendileri bölmüşlerdi. Hamd olsun Ak Parti bütünleştirdi.

"BURASI YENİ TÜRKİYE, BUNU KİMSE UNUTMASIN"

Çözüm Süreci'ni baltalamak isteyenlere inat, Kürtler 81 ilde beraberler ve birlik içindeler. Bu nedenle bizi kimse bölemeyecek. Kılıçdaroğlu'nun bu söylemleri kafatasçı zihniyetin kalıntılarıdır ve "Eski Türkiye"ye aittir. Oysa artık burası 25'li, 37'li yılların, tek parti zihniyetinin ve askeri vesayetin baskısı altındaki ülke değildir. Burası hala CHP zihniyetinin mahsülü olan İstiklal Mahkemeleri'nin dönemindeki ülke değildir. Elinize silah alıp yeni Dersimler yapamazsınız, izin vermeyiz. Çözüm Süreci'ni baltalaya, insanları yeniden ötelemeye, ayrıştırmaya sizin gücünüz yetmez ve yetmeyecek çünkü; Burası "Yeni Türkiye"dir. Bunu kimse unutmasın.

BU KATLİAMA SES ÇIKARMAYANLAR ALLAH'IN LANETİ ÜZERLERİNE OLSUN

Gerek bir-LEŞ-miş Milletler, gerek Avrupa Parlamentosu, 12 ağacın yer değiştirmesiyle ilgili Türkiye'ye kınama cezası verirken, terörist ve işgalci İsrail'in katliamlarına sessiz kalmaktadırlar. İnsan oldukları için utanmaları gerekir. Utanın bu zulme sessiz kalan tüm ülkeler. Ama özellikle de ben İslam ülkelerini kınıyorum. Kim bu katliama sessiz kalıyorsa Allah'ın laneti onların üzerine olsun. 
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER