“AK PARTİ’Yİ İKTİDARA,ERDOĞAN’I BAŞKANLIĞA TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Süleyman Elhakan, ”İnşallah 24 Haziran’da AK Parti’yi yine iktidara taşıyacağız. En önemlisi davamızın lideri ve İslam coğrafyasının umudu sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da başkan yaptıracağız. Ben bu ışığı gördüm

“AK PARTİ’Yİ İKTİDARA,ERDOĞAN’I BAŞKANLIĞA TAŞIYACAĞIZ”
 AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Süleyman Elhakan, temayül yoklaması sırasında ziyaret ettiği teşkilatlarda büyük bir heyecan gördüğüne dikkat çekerek,”İnşallah 24 Haziran’da AK Parti’yi yine iktidara taşıyacağız. En önemlisi davamızın lideri ve İslam coğrafyasının umudu sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da başkan yaptıracağız. Ben bu ışığı gördüm” dedi.

 

Haber: Özcan YILDIZ

“Temayülde Teveccühle Karşılaştık”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Süleyman Elhakan, geçtiğimiz Cumartesi günü aday adayları için yapılan temayül yoklamasını gazetemize değerlendirdi. Temayül yoklamasının hem kendisi hem parti için çok olumlu havada geçtiğini belirten Elhakan,”Beklediğimizin üstünde bir ilgi ve teveccühle karşılaştık.Özellikle  kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilatlarda derin bir heyecan,yoğun bir ilgi gördüm. Şahsımıza yönelik olarak da desteklerini ifade ettiler. Tüm teşkilat mensuplarımıza,dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Aday adayı olan bütün dava arkadaşlarıma da bu mücadelede başarılar diliyorum. Biz birbirimizin rakibi değiliz,aynı dava,aynı parti ve aynı ilkeler için mücadele eden insanlarız. Bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız,hep beraber zafere ulaşacağız” dedi.

“Teşkilatları Hedefe Odaklanmış Gördüm”

Teşkilatlarda büyük bir azim,kararlılık ve mücadele örneği gördüğünü ifade eden Elhakan, 24 Haziran’da AK Parti’yi iktidara,Recep Tayyip Erdoğan’ı da başkanlığa taşıyacaklarının altını çizdi. Elhakan,”Bu davada sen ben yok,davanın başarısı ve bunun için mücadele etmek var. Bu hak ve batılın davasıdır. Biz hak tarafında yer alacağız. Partimiz aday gösterse de göstermese de sahada olacağız, tüm imkanlarımızla partimizin başarısı için çalışacağız. Milletvekilliği kısmet olursa halkın vekili olacağız,tüm teşkilatlarla uyum içinde çalışacağız. Bunun sözünü veriyoruz. Ben partimizin teşkilatlarında ve sahada böyle bir heyecanı gördüm. 24 Haziran’da partimizi iktidara,davamızın lideri ve İslam coğrafyasının umudu sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da başkan yapacağız” diye konuştu.

Kaynak:  tigris haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER