Bahçeli: Artık Saray sobayla ısınsın

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Rusya’yla yaşanacak olası doğalgaz krizi için “Hayat boyu doğalgazla yaşamadık, bu millet çileye alışık” şeklindeki sözlerine MHP lideri Devlet Bahçeli’den tepki geldi. Bahçeli, “Doğalgaz gelmeyen il kalmayacak dediler. Ne oldu? Geriye sardılar,” diye konuştu.

Bahçeli: Artık Saray sobayla ısınsın
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Rusya ile kriz derinleşirken tartışma konusu olan doğalgaz sorunu ile ilgili, “Hayat boyu doğalgazla yaşamadık, bu millet çileye alışık” sözlerine yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Doğrusunu isterseniz ‘Bu millet çileye alışık' sözüne çok alındım, çok üzüldüm. Çileyi çeken millet, çalıp söyleyen, köşeyi dönen onlar,” dedi.

Bahçeli, “Gün geldi, Bingöl'de olmayan doğalgazı varmış gibi anlattılar, gün geldi doğalgaz bulunmayan Zonguldak'ta açık açık yalan söylediler. Sonra, ‘Doğalgaz gelmeyen il kalmayacak, Ayşe hanım rahatlayacak, bodrumdan kömür çıkarma derdi kalmayacak' dediler. Ne oldu? Geriye sardılar. Bu milletin çektiği çile yeter,” ifadelerini kullandı.

“Artık sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın” diyen Bahçeli, “Konuşması kolay, buyurun çileye biraz da siz ortak olun,” dedi./imc


Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER