Bahçeli'nin Başdanışmanı Diyarbakır'a Geliyor

Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretini eleştiren MHP lideri Bahçeli, başdanışmanı olan Şükrü Alnıaçık ve beraberindeki heyeti Diyarbakır'a gönderiyor.

Bahçeli'nin Başdanışmanı Diyarbakır'a Geliyor
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Şükrü Alnıaçık ve beraberindeki heyet bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geliyor.

"DİYARBAKIRLI KARDEŞLERİMİZ"

MHP Diyarbakır İl Başkanı MEHMET TEYAR KARAKOÇ, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Şükrü Alnıaçık'ın Diyarbakır'a gelerek iki gün boyunca bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunacağını söyledi. Karakoç, "Türkiye 30 Mart'ta var olma ve yok olmayı oynayacaktır. Bu seçim çok önemlidir. Bu sadece belediye seçimleri değil aynı zamanda Türk milletinin geleceğini tayin edecektir. Biz Diyarbakırlılar ve MHP'ye artık ciddi görevler düşmektedir. Diyarbakırlı kardeşlerimiz ile bir araya gelip içinde bulunduğumuz süreci halka anlatacağız" dedi.

"DİYARBAKIR'IN MHP'YE İHTİYACI VAR"

MHP Diyarbakır İl Başkanı MEHMET TEYAR KARAKOÇ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin MHP'ye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Diyarbakırlılar artık BDP ve Ak Parti'ye alternatif aramaktadır. Bölgenin sorunları diz boyu. Bölge halkı yoksullaştırılıyor. İşsizlik zaten bu bölgenin kanayan yarası oldu. Bu halk artık BDP ve Ak Parti'ye alternatif aramaktadır. Bu bölge artık MHP diyecek. Diyarbakır'ın ve Diyarbakırlıların MHP'ye ihtiyaçları var" diye konuştu.

"KÜRTLER BİZİM CANIMIZ"

MHP'in artık Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde halkın arasında ve halkın partisi olduğunu belirten Karakoç, partilerinin Diyarbakır'da halkın taktirini kazandığını söyledi. Karakoç, "Bölgenin artık MHP'ye ihtiyacı vardır. Kürtler bizim canımız, kanımız ve kardeşimizdir" şeklinde konuştu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER