BAKAN EKER: BAŞKALARI GİBİ HAYAL SATMIYORUZ

Tarım Bakanı Mehdi Eker, katıldığı bir etkinlikte, ''başkaları gibi hayal satmıyoruz'' dedi.

BAKAN EKER: BAŞKALARI GİBİ HAYAL SATMIYORUZ
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Başkaları gibi hayal vaat etmiyoruz, hayal satmıyoruz. Hayal tacirliği yapmadık, yapmıyoruz. Söylediğimiz gerçek bugüne kadar yaptıklarımız da zaten bunu gösteriyor" dedi.

Bakan Mehmet Mehdi Eker Kütahya'da belediye Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) düzenlediği 'Kütahya İli IPAD Yatırımları Toplu Açılış Töreni' ile Frig Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen 'Kütahya 7'nci Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrileri Fuarı'nın açılış törenlerine katıldı.

İlk olarak TKDK'nın 'Kütahya İli IPAD Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katılan bakan Mehdi Eker burada yaptığı konuşmada, "Biz geldiğimizde Türkiye'nin bütün çiftçilerinin devletten aldığı destek 2 milyarın altındaydı. Biz bunu yaklaşık 5,5 kat artışla 2010 yılında 10 milyar Türk Lirasına çıkarttık" dedi.

İsim vermeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker şöyle konuştu:

"Başkaları gibi hayal vaat etmiyoruz. Hayal satmıyoruz. Hayal tacirliği yapmadık yapmıyoruz. Söylediğimiz gerçek bugüne kadar yaptıklarımız da zaten bunu gösteriyor. Bu şekilde destekler hiçbir zaman yapılmadı. Bu kadar büyük fırsat bu kadar büyük imkan ancak ve ancak Ak Parti hükümetiyle oldu Cumhuriyet döneminin hiçbir döneminde hiç kimse hiçbir dönemde hiçbir zaman Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde sağlanan bu imkanlar başlatılan bu imkanlar ve Ahmet Davutoğlu sayın başbakanımızın başkanlığını hükümetin programıyla bunlar, bundan sonraki süreçte de inşallah devam edecek."

Bakan Mehdi Eker Eker 'Kütahya İli IPAD Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nin ardından aynı yerde bulunan 'Kütahya 7'nci Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrileri Fuarı'nın açılış törenlerine katıldı. Eker açılışını gerçekleştirdiği fuarı gezdi.

DHA



Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER