CHP'li Adaylar Tempoyu Arttırdı

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimine bir haftadan az bir süre kala CHP'li milletvekili adayları seçim çalışmalarında tempoyu arttırdı.

CHP'li Adaylar Tempoyu Arttırdı
 Türkiye'nin gelecek 4 yıl için kendisini yönetecek Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçeceği 24 Haziran’a bir haftadan az bir süre kala CHP'li milletvekili adayları da seçim çalışmaları ile tempoyu arttırdı.

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir araya gelen ve aralarında CHP 27. dönem Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ile 4.sıra Milletvekili adayı Ahmet Özgüvercin'in de bulunduğu CHP'liler oluşturulan konvoyla Ergani ilçesine hareket etti. Burada ilçe teşkilatı ile buluşan CHP 27. dönem Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ve beraberindeki CHP'liler ilçeye bağlı Ahmetli, Canveren, Dereboyu köylerini ziyaret etti. Çakmaklı köyüne bağlı Pınarcık mezrasında kurulan taziye çadırına da gidip taziye sahiplerine başsağlığı dileyen Usal, daha sonra Aşağıkuyular ve Yukarıkuyular köylerini de ziyaret ettikten sonra Ergani ilçe merkezine döndü. İlçe merkezinde bir süre dinlenen Usal ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyareti yaparak 24 Haziran seçimleri için destek istedi.
 
Ergani ilçesindeki seçim çalışmalarını tamamlayan ve akşam saatlerinde Diyarbakır'a dönen milletvekili adayları, Forum AVM alışveriş merkezinde seçim çalışması yaptı. Ziyaret ettikleri esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıp Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP için oy istedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER