CHP’li Milletvekili Adayları, Ücra Köylerde Seçim Çalışması Yaptı

CHP’nin 27. dönem milletvekili adayları, Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesine bağlı ücra köylere giderek seçim çalışması yaptı.

CHP’li Milletvekili Adayları, Ücra Köylerde Seçim Çalışması Yaptı
 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran seçimleri için son dönemece girilirken milletvekili adayları da dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde yola çıkan CHP 27. dönem Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ve 4. Sıra milletvekili adayı Ahmet Özgüvercin, kalabalık partili grubuyla Çermik ilçesine giderek 7. sıra milletvekili adayı Denizcan Eşiyok ile buluşarak Çüngüş ilçesine geçti. Çüngüş’te ilçe teşkilatıyla bir araya gelen milletvekili adayları ve partililer oluşturdukları konvoyla Çüngüş ilçesinin ücra köylerine doğru yola çıktı.

Önce Karakaya barajına giden ve çalışanlarla bir araya gelip bayramlarını tebrik eden milletvekili adayları ve partililer buradan ayrıldıktan sonra Malkaya köyünü ziyaret etti. Köy kahvehanesinde köylülerle bir araya gelen milletvekili adayları, köylülerle bayramlaştıktan sonra ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili uzun bir sohbet gerçekleştirdi. Köylülerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Malkaya köyünden ayrılan milletvekili adayları, Çüngüş ilçe merkezinde bir süre dinlendikten sonra ilçeye bağlı Geçit köyüne geçti. Burada köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan milletvekili adayları köy kahvehanesinde köylülerle sohbet etti. Köy yollarının bozuk ve ilçe merkezine uzak olması nedeniyle seçim dönemleri de dâhil siyasilerin kendileri hiçbir dönemde ziyaret etmediğini anlatan köylüler, milletvekili adaylarının ziyaretlerinden duyfukları memnuniyeti ifade ettiler.
 
Köy ziyaretlerini tamamlayıp Diyarbakır kent merkezine dönen milletvekili adayları Yenişehir ilçesinde bulunan seçim bürosunda bir süre dinlenen milletvekili adayları, akşam saatlerinde Kayapınar ilçesinde bulunan Forum Diyarbakır AVM’ye giderek AVM esnafı ve ziyaretçilerine kendilerini tanıtarak 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için destek istedi.
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER