CHP’li Usal, Eğil ve Bismil Köylerini Ziyaret Etti

CHP’nin 27. dönem Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal, Diyarbakır’ın Eğil ve Bismil ilçelerine bağlı köylere giderek seçim çalışması yaptı.

CHP’li Usal, Eğil ve Bismil Köylerini Ziyaret Etti
 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran için çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, köy ziyaretlerine devam ediyor.

CHP’nin 27. dönem Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal, 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Özgüvercin ve beraberindekiler sabah saatlerinde Eğil ilçesine hareket etti.

Eğil ilçesine bağlı Gürünlü köyündeki taziyeye katılıp başsağlığı dileyen Usal, Eğil ilçesinden Bismil ilçesine geçti. İlçenin ileri gelenleriyle bir araya gelip 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan ve desteklerini isteyen Usal, daha sonra ilçeye bağlı köyleri ziyaret etmeye başladı.

Usal, sırasıyla Bismil ilçesine bağlı Hasanpınar, Güngeçti, Salat, Bozça, Kasel ve Erler köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve köylülerle bir araya geldi. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve çiftçilerin yaşadığı sorunlar üzerine köylülerle sohbet eden Usal, CHP iktidarında bu sorunların kısa sürede çözüleceğini belirterek 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince ve CHP’ye oy verilmesini istedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER