Diyarbakır AK Parti'li Eker'den, İnce'nin Diyarbakır Mitingine Tepki

Ak Parti'li Eker'den, İnce'nin Diyarbakır mitingine tepkiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, CHP'nin Cumhurbaşkan adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitinginde HDP'nin bayraklarının yer almasına tepki göstererek, "Geçmişte Hakkari gibi benzer yerlerde o şekilde..

Diyarbakır AK Parti'li Eker'den, İnce'nin Diyarbakır Mitingine Tepki
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, CHP'nin Cumhurbaşkan adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitinginde HDP'nin bayraklarının yer almasına tepki göstererek, "Geçmişte Hakkari gibi benzer yerlerde o şekilde miting yapmıştı. Bugünkü Diyarbakır mitingi de büyük ölçüde HDP desteğiyle gerçekleştirilmiş bir mitingdir. Bunu bütün Diyarbakırlılar biliyor, bütün Türkiye'nin de bilmesinde yarar var" dedi.

Diyarbakır 1'inci sıra milletvekili adayı olan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, seçim çalışmaları kapsamında Kulp ve Lice ilçelerini ziyaret etti. İlk ziyaretini Kulp ilçesine yapan Eker, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçedeki muhtarlarla bir araya gelen Eker, muhtarlardan mahallerinde yaşadıkları sorunları dinledi. Kulp esnafını ziyaretinin ardından Lice ilçesine geçen Eker, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 01:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER