DİYARBAKIRSPOR’UN SİYASİ ŞOV MALZEMESİ YAPILMASINI KINIYORUZ....

Seçim çalışmaları için Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Diyarbakırspor atkısını takarak kentte dolaşması kulüp yönetiminin sert tepkisine neden oldu.

DİYARBAKIRSPOR’UN SİYASİ ŞOV MALZEMESİ YAPILMASINI KINIYORUZ....
Seçim çalışmaları için Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na Diyarbakırspor kaşkol ve atkılarının takılarak siyasi şov yapılması kulübümüzün bilgisi dışında gerçekleşmiştir. Asla kabullenemediğimiz bu durum bizleri rahatsız etmiş olup bu yapmak zorunda bırakmıştır. Daha önceki açıklamalarımızda da ifade ettiğimiz üzere Diyarbakırspor hiç bir siyasi oluşumun arka bahçesi değildir. Diyarbakırspor markası herkese ve her kesime eşit uzaklıkta olacak değerdedir.

DİYARBAKIRSPOR SİYASET ÜSTÜDÜR

Siyaset üstü olan bu markanın geçmiş yıllarda olduğu gibi siyasi şovlara alet edilmesine sessiz kalmayacağız. Hele ki hayatında Diyarbakırspor’un maçlarına dahi gelmemiş, Diyarbakırspor’a hiç bir katkıda bulunmamış olan kesimlerin ve isimlerin bu marka üzerinde şov yapmasına razı olmamız beklenmemelidir. Bir siyasi partinin kulübümüze bilgi vermeden, kulübümüzden izin almadan Diyarbakırspor kaşkol ve atkılarını takmasını Diyarbakırspor’a yapılmış bir saygısızlık ve işgüzarlık olarak değerlendirmekteyiz.

DİYARBAKIRSPOR’U SİYASİ MALZEME YAPMAYIN

Diyarbakırspor’un misyonunu üstlenen bir kulüp olarak bu davranışı sergileyenleri şiddetle kınıyoruz. Diyarbakırspor herkese siyasi malzeme olacak kadar ucuz değildir. Bu kaşkol ve atkıları ancak hak edenler, bu kulübe sahip çıkanlar şerefle taşıyabilir. Diyarbakırspor’un hassasiyetleri ve etik değerleriyle oynamaya, onları hiçe saymaya kimsenin hakkı yoktur. Bu gibi olaylardan rahatsız olan değerli taraftarlarımız şunu bilsin ki Diyarbakırspor markasının siyasi şov yapılmasına ve özellikle de kulübümüze hiç bir katkısı olmayan siyasi oluşumlar tarafından kullanılmasına karşı mücadelemiz ve tepkimiz devam edecektir.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Hukuki yollara da başvuracağız. Ekmeleddin İhsanoğlu ile kendisine kulübümüzün bilgisi dışında kaşkol ve atkıları takarak Diyarbakırspor’un marka değerini siyasi ranta çevirmeye çalışan siyasi parti hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Bu davranışımızın bu kesimlere mesaj olmasını,bundan sonra kulübümüzün bilgisi olmadan bu gibi davranışlara girişenler hakkında hukuki yollara başvuracağımızın bilinmesini istiyoruz 
Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER