Ensarioğlu: Örgüt silah varlığına son verirse...

AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu çözüm süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ensarioğlu: Örgüt silah varlığına son verirse...
 AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çözüm sürecinin bitmediğini ve buzdolabında olduğunu, örgütün Türkiye'deki silahlı varlığına kesin bir şekilde son vermesi halinde gereğinin yapılacağını söyledi.

Diyarbakır'da bulunan Ak Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çözüm süreci, dokunulmazlıkların kaldırılması ve Suriye'de yaşanan gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"ÖRGÜT SİLAHLI VARLIĞINA SON VERİRSE GEREĞİ YAPILIR"

Ensarioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her defasında çözüm sürecinin bittiğini söylemediğini, buzdolabında olduğunu söylediğini belirterek, "Bunun şartlarını da söyledi. Tüm silahlar gömülünceye kadar, bir daha çıkarılmamak üzere, şiddet tamamen son buluncaya kadar ve Türkiye için bir tehdit oluşturmayacağına inandığımız zaman demek istiyor.

SİLAHLI VARLIĞINA SON VERECEK

Bunun için de, çok net bir şekilde örgütün Türkiye'deki silahlı varlığını kesin bir şekilde son verilmesi ve buna son vermesi gerekir. Ve bir daha da Türkiye'de tehdit oluşturmayacak şekilde de herkesin bu işe inanması gerekiyor. O zaman herhalde gereği yapılır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER