Hüda Par : Partimize 200'e Yakın Saldırı Oldu

Hüda Par Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kılınç: "Partimize ve derneklerimize 200'e yakın saldırı oldu.

Hüda Par : Partimize 200'e Yakın Saldırı Oldu
Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, "Partimize ve derneklerimize 200'e yakın saldırı oldu. Bizler sabırlı olacağız. Kimseyi eleştirmeyeceğiz, hiçbir parti üzerinden siyaset yapmayacağız" dedi.

Artuklu Belediye Başkan Adayı Yahya Turan ve parti il teşkilatı üyeleri ile birlikte AA Mardin Bürosu'nu ziyaret eden Kılınç, halk arasında duvar örmeyeceklerini, hizmet noktasında herkes ile istişarelerde bulunacaklarını söyledi.

Kılınç, gittikleri her yerde parti ve adaylarına yönelik büyük bir teveccühle karşılaştıklarını Mardin'de güzel projelerle hizmet etmeye talip olduklarını kaydetti.

Kılınç, şunları söyledi:

"Partimizin referansı İslam'dır. Yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermeyiz. Allah kısmet ederse ve seçilirsek her işimizde bütün kesimler ile istişare edeceğiz. Biz bu yola çıkarken Kuran'ı Kerim üzerine yemin ettik. Yalan konuşmayacağız, aldatmayacağız. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. "

Bölgede siyaset yapmanın zor olduğunu ifade eden Kılınç, kimseyi eleştirmeden sataşmadan dürüst bir anlayışla çalışmalarını yapacaklarını belirterek "Partimize ve derneklerimize 200'e yakın saldırı oldu. Bölge zor bir süreçten geçiyor. Bizler sabırlı olacağız. Kimseyi eleştirmeyeceğiz. Hiçbir parti üzerinden siyaset yapmayacağız " dedi.  

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER