İhsanoğlu’na Diyarbakırspor Kaşkolu Takılmasına Tepki

Seçim çalışmaları için Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na Diyarbakırspor kaşkol ve atkılarının takılmasına Diyarbakırspor A.Ş’den sert tepki geldi

İhsanoğlu’na Diyarbakırspor Kaşkolu Takılmasına Tepki

 Yapılan açıklamada, bu davranışın kulübün bilgisi dışında gerçekleştiğine dikkat çekilerek, ”Asla kabullenemediğimiz bu durum bizleri rahatsız etmiş olup bu yapmak zorunda bırakmıştır. Daha önceki açıklamalarımızda da ifade ettiğimiz üzere Diyarbakırspor hiç bir siyasi oluşumun arka bahçesi değildir. Diyarbakırspor markası herkese ve her kesime eşit uzaklıkta olacak değerdedir. Siyaset üstü olan bu markanın geçmiş yıllarda olduğu gibi siyasi şovlara alet edilmesine sessiz kalmayacağız. “ denildi.

‘Diyarbakırspor’a saygısızlıktır’

“Hele ki hayatında Diyarbakırspor’un maçlarına dahi gelmemiş, Diyarbakırspor’a hiç bir katkıda bulunmamış olan kesimlerin ve isimlerin bu marka üzerinde şov yapmasına razı olmamız beklenmemelidir.” denilen açıklamada,bundan sonra da bu gibi hareketlere tepki gösterileceği ifade edildi. Açıklamada,” Bir siyasi partinin kulübümüze bilgi vermeden, kulübümüzden izin almadan Diyarbakırspor kaşkol ve atkılarını takmasını Diyarbakırspor’a yapılmış bir saygısızlık ve işgüzarlık olarak değerlendirmekteyiz. Diyarbakırspor’un misyonunu üstlenen bir kulüp olarak bu davranışı sergileyenleri şiddetle kınıyoruz. Bu gibi olaylardan rahatsız olan değerli taraftarlarımız şunu bilsin ki Diyarbakırspor markasının siyasi şov yapılmasına ve özellikle de kulübümüze hiç bir katkısı olmayan siyasi oluşumlar tarafından kullanılmasına karşı mücadelemiz ve tepkimiz devam edecektir.”ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER