KAYAPINAR AK PARTİ TEŞKİLATINDAN SEÇİME DESTEK

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, 24 Haziran tarihi için cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri kararı almasına tam destek verdiklerini söyledi.

KAYAPINAR AK PARTİ TEŞKİLATINDAN SEÇİME DESTEK
 AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, 24 Haziran tarihi için cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri kararı almasına tam destek verdiklerini söyledi. Can,”Biz zaten her an seçim olacakmış gibi çalışıyorduk,çalışıyoruz da. Bizim için sorun yok,tüm teşkilatımızla hazırız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmede 24 Haziran tarihi için cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri kararı almasına Diyarbakır’daki parti teşkilatlarından destek geldi. AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkenin içinde bulunduğu koşulları dikkate alarak ve ülkenin önümüzdeki 5 yıllık  kritik süreçte seçim tartışmalarıyla zaman kaybetmemesi için bu kararı almasının anlamlı olduğunu söyledi.

Teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını belirten Can, ”Ülkemizin, partimizin ve liderimizin 2023 hedefleri var. Ülke olarak zor ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık süreç çok önemli olacak. Bu süreçte seçim tartışmalarıyla uğraşarak zaman kaybedemeyiz. Bu ülkenin aleyhine olur. Cumhurbaşkanımızın kararını destekliyoruz. Teşkilat olarak seçime hazırız. Biz zaten hiç ara vermedik ve her an seçim olacakmış gibi çalışıyorduk. 24 Haziran’a kadar daha çok çalışacağız. Teşkilatımızın tüm mensuplarına güveniyoruz” dedi.

 

İş adamı Fettah Şeker de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kararına destek verdi. Ülkenin bu seçimden güçlenerek çıkacağını ifade eden Şeker,”Sayın cumhurbaşkanımız bu kararı ani bir kararla değil,her zaman olduğu gibi ülkenin menfaatini ve geleceğini düşünerek vermiştir. Bizler de doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz ve destekliyoruz. Bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı sonuçları olacak. Ülkemiz bu seçimlerden güçlenerek çıkacaktır. Türkiye’nin ve bölgenin istikrarı için iyi olacak” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER