Kılıçdaroğlu'ndan Lice'de indirilen bayrak yorumu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Lice'deki Hava Kuvvetleri'nde yüzleri kapalı bir grup tarafından indirilen Türk Bayrağı hakkında açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Lice'de indirilen bayrak yorumu
 Kemal Kılıçdaroğlu, Lice'de indirilen Türk Bayrağı hakkında yaptığı açıklamasında, "Türk Bayrağı'nın indirilmesine tahammül edemeyiz" ifadesini vurguladı. 

"BAYRAK İNDİRİLİP SİYASET YAPILAMAZ"

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; 

"Bayrağın indirilmesine tahammül edemeyiz. Bayrak indirilip siyaset yapılamaz. Türk bayrağını indiren bir hareketi asla ve asla kabul edemeyiz, o bayrak hepimizin ortak paydasıdır. Çıkıp Erdoğan'ın açıklama yapmasını bekliyoruz. Bayrak konusunda ne diyecek merak ediyoruz.

"BU SÜREÇ TÜRKİYE'Yİ ÇIKMAZA GÖTÜRECEK"

Lice'deki olayları inceliyoruz, vekil arkadaşlarımızı yolladık, çünkü hükümet kanadı bilgi vermiyor. Bir süreç yaşanıyor kimse bilmiyor masanın başında Erdoğan ve Öcalan var. Ne konuştuklarını bilmiyoruz. güvensizlik üzerine süreç inşa edilmiş. Bu süreç Türkiye'yi çıkmaz bir noktaya getirecektir."

YÜZLERİ KAPALI GRUP TÜRK BAYRAĞI'NI İNDİRMİŞTİ

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yolu trafiğe kapatan grupla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölen Ramazan Baran'ın cenaze töreninden sonra olaylar çıktı.  Olaylar sırasında yüzleri kapalı bir grup, Diyarbakır'da 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın arka kapısının olduğu bölgedeki duvardan atlayarak kışla içinde direkteki Türk Bayrağı'nı indirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2014, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER