Mehmet Dadak: Çocukları Balici Olmaktan Kurtaran İnsanlara Haşhaşi Denir Mi?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Il Başkanı ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Dadak, Türkiye'yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra Hizmet Hareketi'ne yapılan hakaretleri doğru bulmadığını söyledi.

Mehmet Dadak: Çocukları Balici Olmaktan Kurtaran İnsanlara Haşhaşi Denir Mi?

 Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Il Başkanı ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Dadak, Türkiye'yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra Hizmet Hareketi'ne yapılan hakaretleri doğru bulmadığını söyledi. Dadak, "Haşhaşilar, sahte peygamberler, içi boş evliyalar gibi kelimeler kullanması ne Başbakan'a yakışır ne de Müslüman bir insana yakışır. Biz Hizmet Hareketi'nde haşhaşi görmedik. Çocukları sokaktan, balici olmaktan kurtaran insanlara haşhaşi denir mi?" dedi.

Cihan'a konuşan Mehmet Dadak, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Büyük Birlik Partisi'nin bugüne kadar rüşvet ve yolsuzluğa bulaşmadığını belirten Dadak, "Tertemiz insanlardan oluşan partiyiz. Bizde hırsız bulamazsınız. Hiçbirimizin yatak odasında para makineleri yok." diye konuştu.

Hizmet camiasına yapılan hareketleri doğru bulamadığını anlatan Dadak, "Hizmet Hareketi, manevi değerlere sahip çıkıyor. Bölgemizde fakir aile çocuklarını eğitiyorlar. Çocukları taş atmaktan ve balici olmaktan kurtaran bir hizmet olarak görüyoruz. Bugün ay yıldızlı bayrağımız 160 ülkede dalgalanıyor. Bu durum bizi çok duygulandırıyor ve gurur duyuyoruz. Başbakan, Hizmet Hareketi'ni karşısına almış ve hakaretli cümleler kuruyor. Bu cümleler halk tarafından hoş karşılanmıyor." şeklinde konuştu.

"DIYARBAKIR BBP FARKINI GÖRECEK"

Yerel seçimlerde belediyeleri kazanmak için canla başla çalışacaklarını söyleyen Dadak, iddialı olduklarını söyledi. Diyarbakır'ın 17 ilçesinde yerel seçimlere katıldıklarını belirten Dadak, belediyelerin hepsine talip olduklarını söyledi. Güzel hizmetlerle halkın karşısına geçeceklerini anlatan Dadak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yapacağımız hizmetler sözde kalmayacak. Kentin tamamına yönelik hizmetler yapacağız, milletimiz bu konuda emin olsun. Biz halkın içindeyiz. Hiçbir zaman toplumdan kopmadık. Hep hak ve haklının yanında olduk. Diyarbakır, BBP farkını görecek."

Son 15 yılda bölgeye hizmet yapılmadığını anlatan Dadak, Diyarbakır'ın geri kaldığını kaydetti. Dadak, "Maalesef son 15 yılda Diyarbakır altyapı sorunları konusunda bir hizmet görmedi. Memleketimiz çok geride kaldı. Bu da bizi üzüyor." ifadelerini kullandı.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER